En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Nihayet,bir müşteri temsilcisinin şahsi ilgisi sayesinde sorun çözüldü,sim kartı değişikliğinde 5 bankada bloke işlemi gerçekleşti,tamamında 1-2 dakikada hemen hallettim,müşteri temsilcisine bile gerek kalmadan güvenlik bilgilerinizle hallediyorsunuz(enpara m. temsilcisi ile çözüldü)adı üzerinde digital bankacılık,ayrıca şikayet var üzerinden de şikayeti ilettim ve orada da gördümki bu durumdan şikayetçi sadece ben değilmişim.Anlamadığım 1-2 dakikalık iş için 4 kere arayıp 4 gün bekliyorsam orada sorun var demektir.Saygılar
Güvenlikle ilgili bir işlem olduğu için bankayı yerden yere vuramayız sonuçta bir dolandırıcının kendileri ile temas kuruyor olduğu varsayımını da test etmeliler.
Ancak kontrol sürecini daha hızlı ve şubelerden destek alacak şekilde tasarlamalarında fayda var.
Bu tür rutin dışı işlemler için dijital bankacılıkta bu işlemlerle sınırlı olmak kaydıyla bir şube ve veya müşteri temsilcisi atanmasında fayda var.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
burada bankayı yerden yere vurmuyorum,durum tespiti yapıyorum.20 yıla yakın 10 çıvarında bankanın internet bankacılığını sürekli aktıf olarak kullandım.Şu anda da 5 bankada internet şubesini kullanıyorum.Bu süreler içerisinde defalarca sim kartı blokemi kaldırdım,evet bu çok onemli ve gerekli bir uygulama.Fakat sim bloke kaldırma işlemi azamı 1-2 dakika içerisinde olacak bir işlem,bunun için 4 gün hergün bankayı arayıp dakıkalarca beklıyorsanız,her defesında tamam halledilecek denilip sizi günlerce bekletiyorlarsa ve bu süre içerisinde bankada hiçbir işlem yapamıyorsanız orada sorun var demektir.Ben buna yerden yere vurmak değil durum tespiti derim.Saygılar
suriye de operasyon yapılacakken mb faiz indirimi yapmaz gibi bu durumda oranlar dipledi denibilir gosterge faiz bile 100 baz artıs yaptı kac gundur ..ay sonu yeniden 24.50-25.00 alınabilir bilanco baglanması ile. .birde su borsanın haline bakın borsa artarken yerinde duran kagıtlar borsa dustunmu %10 dususler yapıyorlar ..3 kagıt patron borsası oyuncak yapılmıs ..kar gordunmu alıcan beklemiycen ..bu ulkede borsada yatırım yapılmaz 5 yıldır yerinde sayıyor endeks ..risksiz tek yatırım faiz .
Burgan bankın bu konuda ciddi eksiklikleri var. Ancak SIM kart değişikliğinin de 1-2 dakikada yapılabilmesi şahsi olarak benim için uygun değil. Örneğin bundan 1-2 yıl önce SIM kartı değişikliği yaptığımda banka aktivasyon işleminin yapılabilmesi için minimum 96 saat beklemem gerektiğini söylemişti. (Odeabank). Bunun yasal zorunluluk olduğunu söylemişlerdi.
Bu durumu mantıklı buldum. Durum sonradan değişti ise bazı bankalar bunu uyguluyor bazı bankalar da hala eski sistemde devam ediyor olabilir.
Hatta ben de aynı şekilde 3. 4. arayışımda ısrarla neden aktive olmuyor dediğimde çok ısrar ettikten sonra benimle bu bilgiyi paylaşmışlardı.
ben daha da eskiye gideyim yıl 95-96 civarları su an oturdugum bolgede daire fiyatları 3+1 ve dubleks daire fiyataları 2000-2500 tl idi ..o zamandan bu zamana 200-300 kat arası artıs yaptı ..lakin o zamanda 2000-2500 tl cok paraydı kimsede o para yoktu ..balya balya tl yapıyordu ...bundan 60-70 sene once istanbula ilk gelen akrabalarımın anlattıklarına gore sunun 250 000 bini var sunun 500 000 tl si var deyip sakıp sabancı sayarlarmıs onları ...bugunun parası ile 25 ve 50 kurus yani ..ama o zamanda kac daire alınıyormus o paraya ..bu daha demek oluyrki tl satın alma gucu aslında eskide daha iyi olsada hep bir zorlukmus ulkede.
4 gundur Afyon'da idim.
2 kere sehir merkezine indim ogle yemegi icin.
Araba koyacak yer bulamadim yarim saat dolastim.
En sonunda 1 km uzakta gecekondu mahallesinde guc bela bir araclik yer buldum ama iyi de oldu yani kaymakli ekmek kadayifi uzerine 1 km yuruyup kalorilerin bir kismini yaktim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri