Sadece kayseri değil esas rize hatay gs var
Sadece kayseri değil esas rize hatay gs var
Bu maçtan bilerek bahset mıyorum ;)
Orda puan kaybetmeme şansı yok çünkü [emoji120]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtacida tam bir mezarcı gibi davranıyor
Arkadaş hiç bir nedenin yok kağıdı surmemek icin mecbursun paşa paşa yukarı hadi cnm vites küçült bakalım 3 olur 5 olur [emoji2958]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lider olmadıktan sonra tahtacı sürmez ve hakli da... Ipler bizim elimizde değil. Hatta ikili averajda bile üstün değiliz. Puan olarak öne geçme ihtimaliniz olduğu zaman gaza basar. Benim tahminim bu hafta puan kaybı olmaz. Pazartesi salı hisseler asansör yapar. Ama hafta içi maçları ve hafta sonu maçlarında puan kayıpları olacak gibi.ytd
16.04.2021 tarihli EGEEN sayfasi update im. O zaman dedigim ornekle ayni sekilde daha 10 gun olmadan 3 tane firma batti. Batma gerecekleride belirttigim gerekce ile ayni coinleri caldirdik. Yaw yalani bile tutturmusuz bu kadar olur
Ulan insafli adamiz. Haramla isimiz yok. Yoksa varya bu zibidilerin 2 milyar dolar vurdugu yerde 10 milyar dolara para demezdim. Kapasitede var hem sitenin yazilimi hemde coinin algoritmasini alip yuklemek icin siteye ama duzgun adama ters. Yiyecegimiz bi gunde uc ogun yemek. Giyecegin bir elbise. O kadar milletin ahina girsen ne olacak. Zaten dunyayi geziyorum ben kendi kazandiigmla. Virus oncesi her sene ya maldiv ya dubai yada tayland yapan adamim. Bu isin birde obur tarafi var. Emlakcinin birisi iki gun once intihar etti. Yaziktir gunahtir. Bu update i coin borsalari batmadan bir hafta once yazmistim. Adamlar ayni taktigi sitelerinde uygulamislar ve ayni taktikle de battilar. Insafsizlar zaten komisyondan dunyalari goturuyorsunuz. Olurmu canim milyar dolar donuyor komisyon nedir. Hamuduyla goturmek lazim.
https://www.ntv.com.tr/turkiye/kript...JkeIiRNf5lUSaA
Son düzenleme : Buraktepe; 24-04-2021 saat: 19:45.
Arkadaslar samp olsa ne olacak asagi basmayacaklarmi tum sporlari. Son maclar lig iyice kizisti. Bundan sonra spor hissesinde durmak buyuk risk. Tamamen siz bilirsiniz. Savasc de benim cikmam gibi bir hafta sonra cikti spor hisselerinden dogru olani yapti. Ha Fener tum maclarini alir Bjktas ta puan kaybeder hisse olur 50 60 100 bilmemem ama bence buradan bu risk alinmaz. Tamamen kendi dusuncemdir. YTD
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
ilk yarı 7 olacak maç harun un takımı düşürmesi nedeniyle şaka gibi 3/2 bitiyor..
oyuncu değişiklikleri harici oyun gayet güzeldi , tebrikler takım..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri