Sayfa 542/1003 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    aaaaa şaka yapıyosun % 3,20 mi demek istedin -/+
    Atalım mı arap kızı, atalım mı vay vay.. .ah senin için 3 5 sene yatalım mı vay vay.... Ben bişey demiom kahtalı demiş diyeceğini...

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Atalım mı arap kızı, atalım mı vay vay.. .ah senin için 3 5 sene yatalım mı vay vay.... Ben bişey demiom kahtalı demiş diyeceğini...
    Neşen yerinde maşallah. Hadi hadi iyisin....

Bizimde neşemiz gelecek inşallah bir gün. Garanti derinlik şey edebiliyonmu rica etsem

3.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Neşen yerinde maşallah. Hadi hadi iyisin....

Bizimde neşemiz gelecek inşallah bir gün. Garanti derinlik şey edebiliyonmu rica etsem
    Çok şükür, dayağı attık, geri dayak yemeden de kaçtık, izleme modu açtım kahtalı mıçı bakıyorum keyfime gelsin çay gitsin kahveler.

4. Cengaver pala gel bakıyım bi tanem yapıştıralım tekrar
    Hamdım Piştim Yandım

5. Sadecem Boğa kardeşlere sınırsız Tatlı _ayran ikramımızdır. Ağırlık çökene kadar yiyin yiyin

Ayulardan boğalara sınırsız ikram

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

5 milyarlık bilanço ağustos zirvesini görmeye yetmemiş, dünkü yukarı gidiş tamamen fake, mavi dirence dokunamamış bile

hrc fiyatları ne kadar daha düşebilir, ona göre yeni kar marjı beklentisi değişecek, şimdilik alttaki aylık ortalama -hedef
    Karakemal,
    bu grafta ne formasyonlar var of diyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ARTEMA bilirmisin aç kapa ,
    vur kaç diyelim.
    az öz sürkülasyon ben formasyon demişim demekki saatliğin aşağısında graftan yorumlamışım gundi
    sen 10.000 puan düşücek diye bekle ben aç kapa ile
    Gundi gördümmü 60-80 puanı pıst 100 beğenmiyorsun.
    çıkarkende düşerkende KENE ol.
    kuzunun oradan çıkmıyorsun bunları öğretmemiş sana .

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    benim itirazım pegasus bilançosuna iyi değil demenizdi. Bende size ayrıntılı bir şekilde thy bilançosu incelemenizi tavsiye ettim.
    viop da işlem yapabilirsiniz ama ben kendi adıma uzun vadeli yatırımcı olmam thy de.

bu tabloya baktığımda ben aynı şeyi göremiyorum:

thyao 3.çeyrek 19 da 3.7 milyar tl civarı esas faaliyet karı elde etmiş. 2021 3. çeyrekte 6 milyar tl..

pgsus 3.çeyrek 19 da 1.5 milyar tl civarı esas faaliyet karı elde etmiş. 2021 3. çeyrekte 1 milyar tl..

benim anladığım beklentilere göre iyi performans sergilemiş.. ama beklentiler düşük tutulmuş gibi.. 2019'a göre değerlendirildiğinde ise pgsus bilançosu rakibine göre sönük kalmış. üstelik aradan geçen 2 yılda %50 civarı enflasyon var..diğer yandan ben de zaten spot hisse tutmuyorum havacılıkta..o nedenle tek ilgim bu hisselerin hareketli hisseler olması ve trade'e uygun olması..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 542/1003 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •