Sayfa 541/1003 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: Viop XXXVI

pgsus sabah pozitif fiyatlamasını bırakıp thyao'nun peşine takıldı.. önümüzdeki günlerde, bu bilanço hengamesinden sonra, daha net ortaya çıkacak nasıl olacak diye merakla bekliyorum..neticede bir şirketin kamu olması onun trade açısından değersiz olduğunu göstermez. netekim havacılık sektöründe neticede thyao referans..ama hissesini alıp almamak tercihtir.. kimisi pgsus daha iyi der alır.. ama viop açısından önemsiz.. ben iki yönlü de trade ediyorum.. neticede thyao'nun sektörel nedenlerle (veya sektörü ilgilendiren nedenlerle) durmadan satış yediği bir yerde pgsus'ta bu satıştan muhtemelen nasibini alır..özel sektör, operasyonel olarak çok iyi diye bundan kaçması zor olur..tersi senaryoda mümkün, ki son 15 günde böyle oldu zaten.. thyao bilançosu iyi geldi, diğerlerini sürükledi peşinden..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. dolar çıksın cari açık düşsün ha b peki dolarizasyon arttıkça TL kredileri nerden verecen TL mevduatlar eridikçe napacan TL mi basacan bas tabi şakkadanak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    pgsus sabah pozitif fiyatlamasını bırakıp thyao'nun peşine takıldı.. önümüzdeki günlerde, bu bilanço hengamesinden sonra, daha net ortaya çıkacak nasıl olacak diye merakla bekliyorum..neticede bir şirketin kamu olması onun trade açısından değersiz olduğunu göstermez. netekim havacılık sektöründe neticede thyao referans..ama hissesini alıp almamak tercihtir.. kimisi pgsus daha iyi der alır.. ama viop açısından önemsiz.. ben iki yönlü de trade ediyorum.. neticede thyao'nun sektörel nedenlerle (veya sektörü ilgilendiren nedenlerle) durmadan satış yediği bir yerde pgsus'ta bu satıştan muhtemelen nasibini alır..özel sektör, operasyonel olarak çok iyi diye bundan kaçması zor olur..tersi senaryoda mümkün, ki son 15 günde böyle oldu zaten.. thyao bilançosu iyi geldi, diğerlerini sürükledi peşinden..
    Kardeş iyi de bunlara itiraz eden oldu mu? Pair trade yapma demedik. Pgsun un bilanço kötü dedin, biz de iyi dedik. Piyasa beklentisinin üzerinde sonuçlar açıkladı, üstelik sadece net kar değil, favök, satış vs hepsi iyi geldi dedik.

Hisseyi bilen orta-uzun vade yatırımcı temel analiz yapar, tekniğe vs de bakar. En çok da patrona bakar, CEO ya, vizyonuna vs bakar.

Sen vadelide işlem yapan biri olarak bunların hiç birine bakmayabilirsin, bakmaman daha doğru bile olabilir. Ama çıkıp da bilançosu kötü geldi deme, bizim itirazımız ona.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

dolar çaktırmadan tekrar 9.80 üstüne atmış..dün akşam habertürkte bu konu konuşuldu, yeni bir faiz indirimi bekleniyor, muhtemelen yine 200 baz puan..dolar artışı borsadaki realizasyonu(eğer olursa) sınırlı tutabilir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    benim itirazım pegasus bilançosuna iyi değil demenizdi. Bende size ayrıntılı bir şekilde thy bilançosu incelemenizi tavsiye ettim.
    viop da işlem yapabilirsiniz ama ben kendi adıma uzun vadeli yatırımcı olmam thy de.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. 5 milyarlık bilanço ağustos zirvesini görmeye yetmemiş, dünkü yukarı gidiş tamamen fake, mavi dirence dokunamamış bile

hrc fiyatları ne kadar daha düşebilir, ona göre yeni kar marjı beklentisi değişecek, şimdilik alttaki aylık ortalama -hedef

7. Abey soldan sinsi sinsi gelecek bakın... bakın çok sinsi gelecek ama 3.20 üstü herkeş onu konuşacak. Kim mi? Tabi ki boynuzlu

Atalım mı cingen gızı?

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abey soldan sinsi sinsi gelecek bakın... bakın çok sinsi gelecek ama 3.20 üstü herkeş onu konuşacak. Kim mi? Tabi ki boynuzlu

Atalım mı cingen gızı?

aaaaa şaka yapıyosun % 3,20 mi demek istedin -/+

Sayfa 541/1003 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •