Eğer endeks bu dalgada 1800 e gidecekse, 10 tl üstüne bile atabilir. BoFA nın alımları 27 milyon lot oldu. Eğer açıkçı çoksa tavan bile kapatabilir.
Ama 1650 li seviyeleri bu yılın zirvesi olarak öngörmüştüm. Gerçi 1 Ocakta yapmıştım bu öngörüyü, artık değiştirsem ayıp olmaz herhalde![]()
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Bu kağıt oyakta ya da koçta olsa, 20 tl ederi var...şu an bedavadan biraz pahalı..yılların tortusu var üzerinde, dinlenmeye mi alırlar, yoksa milleti döke döke nefes almadan mı giderler orasını bilemem...Bak tüpraş 3 ayda nereden nereye geldi, gün içi bile gevşemedi doğru dürüst.
İşte bunu sahibi azeri çocukları, patronda sıkıntı var, belki o yüzden garip işler olabilir yine.
22 yıldır bu işlerin içindeyim önce toaso, sonra tüpraş..bu kadar düzgün, bu kadar karakterli yükseliş görmedim..her güz az ya da çok 3 ay boyunca çıktı ikisi de...zaten benzer primi yaptılar...hareketi yaptıran da ak yatırımdan işlem yapanlar, artık bıyıklı mı, bıyıksız mı bilmem..tek fon mu, grup hareketi mi on da bilmem.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
tcell sonunda kıpraştı biraz, gideri var gibi geliyo bana 17.00- 17.10 üstünde önü açık gibi artık, ne diyosun ?
3,5x ev/ebitda ile dünyada daha ucuz teknoloji şirketi yoktur herhald, sürekli hasılatı yükselen sektörün lider oyuncusu, ayrıca içinde superonline var- paycell var- global tower var, bunların üçünü de halka açacak.. hikayesi bol
Yer İmleri