Sayfa 543/1002 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bu konu senin uzmanlık alanın olsun.!!
    Cin gibi çarpar .!!
    Dikkat et.!!!!
    Bol kazançlar.!
    Gelecekte ihtiyaç duyma ihtimalim olan bir kuruşu dahi eurobonda koymam.

Şu anda eurobond için toplam portföyün %20'si ve toplam parasal portföyün %35'i gibi bir üst limit belirledim.

O limitlere yaklaşmadım daha.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. 8.2883 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Gelecekte ihtiyaç duyma ihtimalim olan bir kuruşu dahi eurobonda koymam.

Şu anda eurobond için toplam portföyün %20'si ve toplam parasal portföyün %35'i gibi bir üst limit belirledim.

O limitlere yaklaşmadım daha.
    Bende 5 yılı geçmeyecek şekilde yatırım yapıyorum. Vergiden uçar kaçarım demeyen birine kesinlikle kısa vadeli tavsiye etmem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    2000 senesi ons 300 iken çeyrek 25 tl idi,dolarda 680,yani altın teneke fiatındaydı,çoğu altıncılar zarar etmişti,aralarında sanal ons alıp,satıyorlardı...RTE ne diyor nereden nereye,aynende öyle,o lakabı buzdolabı için kullanmıştı,benim gariban vatandaşım sayemde dolap sahibi oldu zengin oldu diyordu,yahu birde 2001 krizdeki verileri gündeme getirsene altın,dolar olarak,zaten katlamalı iç,dış borcu es geçtik,şu anda 2001 krizinden çok kötü durumdayız ve bütün kitler satılmış,merkezin rezervi 60 milyar dolar ekside
    2000 yılı ocak ayını baz alırsanız çeyrek 10.5 tl. idi..

Erdoğan: Suriye ‘de Teröristler sınırdan uzaklaşmazsa harekete geçeceğiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.2883 vurdu çekti.
    Önü açık.!!!!!
    Daha yolun başındayız.!!!
    Şimdiden yeni başlık açmak gerekiyor.!!
    Tezgah altı döviz fiyatları.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bende 5 yılı geçmeyecek şekilde yatırım yapıyorum. Vergiden uçar kaçarım demeyen birine kesinlikle kısa vadeli tavsiye etmem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben %35 5 yıllık , %40 18 yıllık , %25 25 yıllık girdim.

Ama ilerleyen süreçte %15 5 yıllık, %30 18 yıllık, %55 25 yıllık olarak güncellemeyi planlıyorum.

Eurobond işlemlerinde banka 10.00-16.00 olan işlem saatlerini 10.00-11.15'e çekmiş neden olabilir ki?

.
    Bugün yarım gün olması sebebiyle saatler böyle

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 543/1002 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •