Pompalı ürünlere pardon akaryakıt ürünlerine için ne kadarlık bir oran düşünüyorsunuz?
![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Islığı dağı taşı tuttu, güttüğü iki dene keçi(Espri yapıyorum alınmayın)
Vermiştim grafiğini şurada;
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=52686&page=23
WTI Güncel
Nereden baksanız zigzagı var...gibi..ytd
Bu meret sıfıra düşünce bizde düşmedi...o yüzden tersten bakmak lazım bütçede bunun vergi geliri ne, ne kadar düşerse tüketim ne olur, nasıl aynı para kasaya girer...Hünkar bilir anca...Yüce Devletlu..o ne derse o olur...
![]()
Bankada önümüzde 6 aylık masrafı karşılayacak döviz var ..a.q bu karardan sonra ilk kez bende rahatsız oldum...dötü sağlama alalım ne olur ne olmaz![]()
Zamdan önce 500 TL ye aldıkları şekeri paketleyip kilosu 22 Tl TL den yani çuvalı 1100 TL den satan bu marketlere %100 kar yapma imkanı mı tanınıyordu, simdi çuvalı 2000 TL ye kilosu 40 TL ye mi satacaklar bu nasıl bir aymazlık , körlük, bilen aciklasin , yoksa Türkseker çok az mi mal veriyor piyasaya da biz özel şirketlerin şekerini mi alıyoruz ?Konuyu bilen açıklayabilir mi ?
Anladım dostum sağol , bu zincirlere 2 milyar TL ceza kaktirilmis , zincirler itiraz etmiş reddedilmiş acaba hangilerine , adamlarda hic merhamet olmaz 50 kuruşa aldıkları karpuzu indirimli diyerek 5 TL den satarlar çürümeye yakin 3.5 yaparlar .
Bu arada anterior mediasten kitlem vats ile alindi bening timik kist çıktı , nefes darlığı ve taşikardi sorunlarım azaldı bu yüzden yeşil sahalardan uzak kaldım , ameliyatımı başarıyla ve bütün zorluğuna rağmen açık değil de kapalı yapan hocam Prof. Dr. Levent Cansever e buradan da bir teşekkkür ediyim ..
Yer İmleri