Sayfa 544/993 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,345 - 4,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    5 temmuza kadar doğalgaz yada elektriğe %30 bekliyorum
    Görüyor ve arttırıyorum, Ekim ayına kadar en az %50 diyorum...

2. Post

Pompalı ürünlere pardon akaryakıt ürünlerine için ne kadarlık bir oran düşünüyorsunuz?

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

3.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Pompalı ürünlere pardon akaryakıt ürünlerine için ne kadarlık bir oran düşünüyorsunuz?

Islığı dağı taşı tuttu, güttüğü iki dene keçi (Espri yapıyorum alınmayın)

Vermiştim grafiğini şurada;
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...=52686&page=23

WTI Güncel

Nereden baksanız zigzagı var...gibi..ytd

Bu meret sıfıra düşünce bizde düşmedi...o yüzden tersten bakmak lazım bütçede bunun vergi geliri ne, ne kadar düşerse tüketim ne olur, nasıl aynı para kasaya girer...Hünkar bilir anca...Yüce Devletlu..o ne derse o olur...

Bankada önümüzde 6 aylık masrafı karşılayacak döviz var ..a.q bu karardan sonra ilk kez bende rahatsız oldum...dötü sağlama alalım ne olur ne olmaz

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

Benzin hem dama girmez hem saman yemez cinsten Pompacının sokma kabiliyetine bağlı
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Hele bi 26 Haziran geçsin, maaş zamlarına esas enflasyon belli olsun dedik, demeye kalmadı, şekere %37-67 zam....27 Haziran'dan itibaren geçerli.

Sırada ne var acep, elektriğe %30 yaptılar daha dün, bi %30 daha çakarlar. Benzinin daha inmesi lazım, indirmezler v.s.

Türkşeker, 27 Haziran itibariyle bazı discount marketler ve Tarım Kredi için 390 TL'den verdiği 50 kilogramlık kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 67 zam yaparak 650 TL'ye çıkardı. Türkşeker, diğer müşterileri için ise yine 50 kilogramlık şeker çuval fiyatını 500 TL'den 750 TL'ye yükselterek yüzde 36,4 zam yaptı.

https://finans.mynet.com/haber/detay...-artis/444824/

500 den 750 ye %36,4 nasıl oluyor..550 den 750 ye galiba.
    Zamdan önce 500 TL ye aldıkları şekeri paketleyip kilosu 22 Tl TL den yani çuvalı 1100 TL den satan bu marketlere %100 kar yapma imkanı mı tanınıyordu, simdi çuvalı 2000 TL ye kilosu 40 TL ye mi satacaklar bu nasıl bir aymazlık , körlük, bilen aciklasin , yoksa Türkseker çok az mi mal veriyor piyasaya da biz özel şirketlerin şekerini mi alıyoruz ?Konuyu bilen açıklayabilir mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Zamdan önce 500 TL ye aldıkları şekeri paketleyip kilosu 22 Tl TL den yani çuvalı 1100 TL den satan bu marketlere %100 kar yapma imkanı mı tanınıyordu, simdi çuvalı 2000 TL ye kilosu 40 TL ye mi satacaklar bu nasıl bir aymazlık , körlük, bilen aciklasin , yoksa Türkseker çok az mi mal veriyor piyasaya da biz özel şirketlerin şekerini mi alıyoruz ?Konuyu bilen açıklayabilir mi ?
    Türk şeker piyasaya ucuz mal veriyordu ama vatandaş ulaşamıyordu. Şimdi piyasaya uydu. Zam mam tamam da Avrupada 0.79 euro bizde bile 1 eoruyu geçti. Adamlar hiç acımıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Türk şeker piyasaya ucuz mal veriyordu ama vatandaş ulaşamıyordu. Şimdi piyasaya uydu. Zam mam tamam da Avrupada 0.79 euro bizde bile 1 eoruyu geçti. Adamlar hiç acımıyor.
    Anladım dostum sağol , bu zincirlere 2 milyar TL ceza kaktirilmis , zincirler itiraz etmiş reddedilmiş acaba hangilerine , adamlarda hic merhamet olmaz 50 kuruşa aldıkları karpuzu indirimli diyerek 5 TL den satarlar çürümeye yakin 3.5 yaparlar .

Bu arada anterior mediasten kitlem vats ile alindi bening timik kist çıktı , nefes darlığı ve taşikardi sorunlarım azaldı bu yüzden yeşil sahalardan uzak kaldım , ameliyatımı başarıyla ve bütün zorluğuna rağmen açık değil de kapalı yapan hocam Prof. Dr. Levent Cansever e buradan da bir teşekkkür ediyim ..

Sayfa 544/993 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554594644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •