Herkes açılışta çakılacağını bekliyordu tam tersini yaptı, herkes sonrasında yeşil bekliyordu acaba bu konuda da tersini yapar mı?
Herkes açılışta çakılacağını bekliyordu tam tersini yaptı, herkes sonrasında yeşil bekliyordu acaba bu konuda da tersini yapar mı?
vadeli anca dow kadar eksi başladı, peker hikayelerinin etkisi endeks hisselerine değil, çok primli bazı leş tahtalarda etkisi olabilecek anlaşılan
16.ağustostan bu yana toplam açık poz sayısı 75 bin kadar azaldı, yani shortçuların paralar buhar oldu, longçular da kar realize etmiş oldu, bu sabah itibariyle ağustos vade kalan 91 bin, yani ekime taşınma işlemi hemen hemen tamam sayılır
ortada bi gün
daha ne olması lazım black day olması için![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Belki hafta sonu çıkan haberlerin de etkisi olabilir,eğer bugün kallavi bir eksi
yapsaydı o yüzden düştü izlenimi olur ve iş büyüyebilirdi,zaten gece yarıları
kap haberleri geçmeye başlamıştı öyle değil şöyle böyle diye.
Yurtdışı bu kadar yıkılmışken,gerçi ne zamandır yurtdışını da takmıyor ama.
Yatırım tavsiyesi değildir...
borsayı da tamamen kendileri almışbelli oldu..ben bir acaba diyordum yabancı gerçekten geldi mi fln diye ama öyle bir şey olsaydı bu eksi çok daha sert olurdu..
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Sabah sabah terse getirdi duygular ve beyinle yine basarisiz oldukSistem devreye girmedigi icin henuz panikle duygularka islem yapildi sistem buyuk ihtimalle al diyodur cunku kapanista sat demisti
![]()
aşağıdan kapabilen oldu mu?
ben yetişemedim...
bu ne ya pala acımadıki modunda gaza bastı![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Yer İmleri