Burası sizin işlem kişisel hesap envanterinizin paylaşım yeri mi ?
Bu tür yazıya cevap veren arkadaşlarıda anlamak mümkün değil
Her sefer kıymetli bir bilgi var mı düşüncesi ile forum a giren biz takipçileri boşa meşgul etmek,
manipülasyon yapmaktan başka amacı olmayan paylaşım
usta bana bırak tahdacıyı kızdırınca yukarı sürüyor merak etme söverim tahdacıya
Sayın MTC Alıntı;Her sefer kıymetli bir bilgi var mı düşüncesi ile forum a giren biz takipçileri boşa meşgul etmek.
Önce şunu söyliyeyim dilerseniz engellersiniz. benim verdigimde çok kıymetli bilgi idi.. öncc kelepir oldugunu bilanço rakamlarına dayanarak bir arkadaşla birlikte söyledik. ben iyi bir temelciyim ama çok iyi bir teknikciyim. buraya gerçekten aldıgım iki hisseyi söyledim fiyat teleffuz etmedim, Bazıları teknik analiz öngörüsü der bazılarıda duru görü der. İkiside tuttu. Burada manipilasyon gibi çirkin bir tanımlama ile bizlere saldırman çok çirkin
Bu hafta 800 milyon tl. para girişi ile tarihi zirve üzeri haftalık kapanış oldu. Arkaya yaslanıp izlemek lazım.
garanti nin 18,70 olduğu yerde akbank ın 10,50 olması komik ötesi. 15 in üzerinde olması gerekir.
bankacılık kesimi ucuz deniyor, akbank ın fiyatı bankacılık sektöründen de farklı olarak ucuz fiyatlanıyor.
Yer İmleri