Sayfa 546/583 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Normalde ereğliyle arada karşılıklı alsat yapıp çıtır yapardım. Bu sıralar beklentilerden dolayı al sat yapmıyorum...
    Bilanço olumlu geçti şimdi sıra imtiyazda, o tarafta da her an olumlu bir gelişme olabilir ve haliyle kıpırdayamıyoruz, tahtacı da baskılıyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bilanço olumlu geçti şimdi sıra imtiyazda, o tarafta da her an olumlu bir gelişme olabilir ve haliyle kıpırdayamıyoruz, tahtacı da baskılıyor.
    Trump ın gelmesi piyasaları hareketlendirebilir..

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tahtacı sineğin yağını çıkaracak vicdansız. Bizim üç beş lota dikmiş gözünü...bunlarda eşşeğin tamına suyu kaçırdı iyice. 4 yıldır uzatacağız diye oyalıyorlar.başvu yaptılar iki yıl oldu...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

endekste 55 günlük pembe boyun kırdı.. bara, seni karşılamaya geliyorum... uzun zamandır görüşemedik.. seni tanımam için yakana 1 TTKOM takta öyle gel diyor... ben indikatörün yalancısıyım...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Talking

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    endekste 55 günlük pembe boyun kırdı.. bara, seni karşılamaya geliyorum... uzun zamandır görüşemedik.. seni tanımam için yakana 1 TTKOM takta öyle gel diyor... ben indikatörün yalancısıyım...

9250 üstü ben 10000 e giderim diye anlıyorum. ) Telekom da endeks üstü dersek o da zirvesini yeniden test etmesi gerekir sonrası gelecek haberlere bağlı ...

pembe 9.383 üzeri beni,için bir trend başlangıcı.. yeşil ve pembe bu trendin taşıyıcıları.. önündeki 9.696 direnci de geçilirse hedef 10.109 olabilir..
    TTKOM dan daha sert hareketler beklerdim... hele gelecek bilanco ile samba beklentisi ile tuşlara bile dokunmadım.. çayda çıraya devam..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

50.00 den vazgeçtim 48.46 üzerinde bile olsa benim için daha takip edilebilir bir konumda olurdu..

8.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    50.00 den vazgeçtim 48.46 üzerinde bile olsa benim için daha takip edilebilir bir konumda olurdu..
    Bir daha 48-49 bandına gelirse bu sefer geri çekilmenin aksine yukarı sert hareketler beklerim telekomda.)

Bu arada çok teknikten anlamam , şuan elimde de yok ama turkcell de teknik olarak güzel duruyor sanki. ne dersin )

Sayfa 546/583 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •