Millet üç kuruş kazanmasın diye atmadıkları takla kalmadı, dün %2 eksi, yetmedi bugün bu rallide yine ekside, yatırımcının ahı ile ihya olunmaz.
Millet üç kuruş kazanmasın diye atmadıkları takla kalmadı, dün %2 eksi, yetmedi bugün bu rallide yine ekside, yatırımcının ahı ile ihya olunmaz.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
30 aralık 2022'ye göre daha 1.82 TL gerideyiz.O tarihte bist100 5661,dolar13,16 TL imiş.
Sözüm meclisten dışarı ama yazmadan edemeyeceğim,ben debir Beşiktaş'lı olarak GS'yı da,taraftarını da hiç sevmem aslında,zaten Polat'ın başkanlık zamanında çevirdiği dolapları da,babasının borsada çevirdiği dolapları da biliyoruz.
Şaşıyor muyum?Hayır! Klasik gs'lı oyunları...(bawer kardeşiim kusura bakma sözüm sana değil)
Haklısınız Efe hocam, şirket dışındaki icraatları bizim için önemli değil, fanatik değilim, hak eden kazansın isterim, şirket yönetiminde sadece kendilerini düşünüyorlar, ortaklarına bir şey koklatmıyorlar, bir de bedelli ile para istediler.
Tahtacııı baskılayan kimse kim, isterse adnan polat ol, ya sana yedireceğim, ya da beraber piyasaya... Seçççç
Ulan bu neyin baskısı yahu, ama yakında patlatmalısın bak... Yoksa beraber diğer tahtaların gidişini izleriiiz... Tahtacııı akıllı ol. Ben hala diğer yürüyen kağıtlardan buraya dönüyorum koçum. Sen bilirsin.
GS li olarak yorum yaptığım için üstüme alındım.Yanliz spor isi bu işin dışında.Normal olarak 3 büyükler birbirini sevmez sevemez.neyse ben GS li olarak Sn Adnan Polat serzenişte bulundum.Boyle birinin odasında TV yokmu bilgisayar yokmu? Mali işler müdürü piyasayı takip edip bilgi vermezmi.İnsallah topladıkları bedellilerle kağıda destek atacakları yerde aşağıdan mali toplamiyorlardir.Bezen sattı
Ne yapsın diğer kağıtlar 3/5 gidiyor bunun gözü topraga dönmüş.Bir tar afta 5 iş gununde neredeyse %100e yaklaşan KALESERAMİK diğerinde 5gun boyunca yatırımcısını durunduren ege seramik.Kaleseramik gerçekten çok kaliteli herhalde.
.
.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeser tahtacısı daha sürüneceksin... Ben diğer hisselerimde kazandıkça sana gelmeye devam edeceğim.. Örn vtu bakalım yarın da tavanmı. Vetuuuu hadi.
KLSER 6. tavanı da gördü, bu enkaz 7.50'lerde sürünüyor hala yazıklar olsun size.
Yer İmleri