Sayfa 548/1012 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Arkadaslar Viop ta gecelik mevduat nasıl yapabilirim?Banka üzerinden mi oluyor? Cehaletim için kusura bakmayin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Banka veya aracı kurum farketmez.İşlem şartı mecburiyeti yok ise bir kuruma viop için fonladığın paraya takasbank gecelik faizi işler..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Haklisin Trion reis..
    Akli olan Bist'te yatirim yapmaz.
    Ince eleyip sik dokusan 10 tane kagit cikaramazsin uzun vadeli gonul rahatligi ile elinde tutabilecegin.
    Ben de biktim artik bu inis cikislardan, calkantilardan.
    Uygun bir zamanda en az yarisini satacagim, ya eurobonda girecegim hala faizleri yuksek ise veya bekleyerek CDS ler 400-500 araligina vurunca guzel bir yerden ya da sunu alacagim.

https://finance.yahoo.com/quote/VTI?....tsrc=fin-srch

Syg,
    Sayın Dudu,

Bu yatırım fonuna Türkiye'den usd bazında yatırım yapma olanağımız var mı?

syg,
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    https://tr.euronews.com/2018/12/07/v...-getiremiyoruz

Avrupa da asgari ücretle bile gül gibi geçinilir diye atıp tutanlara gelsin bu video..

Biraz geride vardı

Maaşı alıp euro-tr kuru ile çarpıp da buradakiler ne yapsın diye..
    Elinde tuttuğu tavuk da youtube market fiyatları videolarından fırlamış gibi ucuz..
    Ama geçinemiyorum diyor kadın..

Belkide bu işi bilmiyor..
    Halkın yüzde kaçı asgari ücretli orada? Acaba? Türkiye'deki ile karşılaştır istersen. Gerçekten inandım. Müslüman bir ülke olarak reisin izinde dünya lideri olduk. Oyumu verirken bu postunu da dikkate alacağım. Ancak Türkiye'de kaç kişinin asgari ücret miktarı ile yaşadığına bak istersen.

4. 5 gündür istanbul'u geziyorum. Kendimi bir an afrikada sandım. Bazen bir şey sormak için yöneldiğim esnaf bile yabancı çıktı. Aksaray da Valide sultan camiin yanındaki giyim mağazası yabancı. Yeraltı çarşısında suriyeli mağazalar fazla. İstiklal cd. ve taksim- Şişli arasındaki ana caddede Türkçe konuşan yok gibi. Uçakta giderken ve gelirken çok sayıda çinli vardı.
    Şimdi bu ülkede faiz yükselir mi ? Yükselmesin zaten. Adım başı döviz bürosu ve hepsi de kalabalık. Sn. Dudu nun ifadesiyle - TL bir illüzyon- olmuş. İzmirin kıymetini bir kez de anladım. Ulaşım 90 dk. 3 tl. Oysa İstanbulda 2,60 ilk biniş, sonra 1,85 - 1,25 diye gidiyor. Yani 4,40 dan aşağı bir yere gitmek zor. Ulaşım araçları bakımsız ve kalabalık.
    Kadıköy nispeten bozulmamış.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    https://tr.euronews.com/2018/12/07/v...-getiremiyoruz

Avrupa da asgari ücretle bile gül gibi geçinilir diye atıp tutanlara gelsin bu video..

Biraz geride vardı

Maaşı alıp euro-tr kuru ile çarpıp da buradakiler ne yapsın diyenlere..
    Elinde tuttuğu tavuk da youtube market fiyatları videolarından fırlamış gibi ucuz..
    Ama geçinemiyorum diyor kadın..

Belkide bu işi bilmiyor..
    Şunu da seyret:

https://www.youtube.com/watch?v=_AY212t4Gc8

O dediğin kadın Türkiye'deki bir asgari ücretliden daha fazla harcıyordur. Hiç kimse halinden memnun olmaz.

Fazla panikleme. Senin gibi adamlar olduğu müddetçe Tayyip ve AKP gitmez. Internetten trollük yapmana gerek yok.

Hiç birimizin umudu yok. Benim umudum bunlar olduğu müddetçe hepsi sürünsün.

Daha Euro ile kuru bile çarpmayı düşünemeyen adamsın.

6.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Şunu da seyret:

https://www.youtube.com/watch?v=_AY212t4Gc8

O dediğin kadın Türkiye'deki bir asgari ücretliden daha fazla harcıyordur. Hiç kimse halinden memnun olmaz.

Fazla panikleme. Senin gibi adamlar olduğu müddetçe Tayyip ve AKP gitmez. Internetten trollük yapmana gerek yok.

Hiç birimizin umudu yok. Benim umudum bunlar olduğu müddetçe hepsi sürünsün.

Daha Euro ile kuru bile çarpmayı düşünemeyen adamsın.
    Hadi işine
    ben bu forumda 10 senedir yazarım..Sen dün yazmaya başlamışsın tanımadan etmeden konuşma..
    Mesajımda RTE AKP sözlerini nerede gördün de işi oraya çektin..
    Asıl trol sensin..
    Avrupa perimasalı değil diyorum adam trolsün diyor..

7. Bu trol modası aynı fetö olayına döndü .Kim karşı fikirli ise fetöcü trol ..
    Ha birde kripto akpli ,kripto kemalist ,kripto müslüman olayı var ..

Fransa için arkadasın yazdıkları doğru .Kardeşim o ülkenin vatandaşı eşide fransız .
    Orda işi gücü olmasa bırakabilse yarın eşi ile buraya gelecekler çünkü fransa frank zamanındaki fransa değil ..
    Bir ev 600 bin euro ..Araba fiyatı ile mukayese edenler yanlış yapar ..
    Araba bulgaristandada ucuz ,Gürcistandada ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    5 gündür istanbul'u geziyorum. Kendimi bir an afrikada sandım. Bazen bir şey sormak için yöneldiğim esnaf bile yabancı çıktı. Aksaray da Valide sultan camiin yanındaki giyim mağazası yabancı. Yeraltı çarşısında suriyeli mağazalar fazla. İstiklal cd. ve taksim- Şişli arasındaki ana caddede Türkçe konuşan yok gibi. Uçakta giderken ve gelirken çok sayıda çinli vardı.
    Şimdi bu ülkede faiz yükselir mi ? Yükselmesin zaten. Adım başı döviz bürosu ve hepsi de kalabalık. Sn. Dudu nun ifadesiyle - TL bir illüzyon- olmuş. İzmirin kıymetini bir kez de anladım. Ulaşım 90 dk. 3 tl. Oysa İstanbulda 2,60 ilk biniş, sonra 1,85 - 1,25 diye gidiyor. Yani 4,40 dan aşağı bir yere gitmek zor. Ulaşım araçları bakımsız ve kalabalık.
    Kadıköy nispeten bozulmamış.
    Geçenlerde Başakşehir'de bir adres arıyordum, şansıma telefonun şarjı bitti, sora sora bulurum diye düşündüm. Tabi benim unuttuğum nokta Arapça bilmediğim oldu. Kime sorsam Arapça karşılık verdi, inanın Avrupa'da bile kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Özal döneminde de benzer bir durum vardı ama o zaman daha bölgesel bir yoğunluk vardı diye hatırlıyorum. Neyse ki şimdilik Anadolu yakasında yaşıyoruz, buralar kağıt toplayıcılığı yapan Afganlar dışında pek rağbet görmüyor.

Sayfa 548/1012 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •