Sayfa 55/99 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon
Arama sonucu : 785 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Trend Takibi

1. İyi akşamlar.
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

2. Pengd haftalık grafiği. Screenshot_20180612-221605.jpg

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    [QUOTE=hayat2000;2287399]

Biliyorum bana kızacaksın. Ama ben buna aldırış etmem, gerçek neyse onu yazarım.

Dostum, eklediğin grafiğin aylık olanına göre 2017 10. ayda 2.51 zirveden satış gelmiş. O tarihten beridir hisse sat konumunda.

Yeniden toparlanması zaman aırı diye düşünüyorum. Günlük çıkış ve inişler olabilir; ancak bu trendin yönünü bir anda değiştiremez.

Kızmak mı asla dostum ....emeklerine sağlık...ben asla uçacak kaçacak batacak lafları ile alım satım yapmam ...değerli dostlarımın görüşleri benim bakış açıma katkı sağlar..son sözü MR&MRS söyler
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Amerikali ile Türk arkadaş olmuşlar. Amerikali bizim Türk'ü Amerika'ya davet etmiş. Amerikali bizim Türk'e amerikanin heryerini gezdirmiş NASA'yıda gezdirmiş uzay araclarini göstermiş bizim Türk demiş sizde teknoloji büyük hayran kaldigini belirtmiş
    Neyse Türk Türkiye'ye dönmüş.. bu sefer amerikali Türkiye'ye gelmiş.bizi Türk acaba amerikalıyı nereye götürsem gezdirsem diye düsünmüş.
    en sonunda hamama götürmeye karar vermiş..amerikaliyla hamama giriyorlar her taraf buharrr....
    - Memlekete dönmüs eee Türkiye'de ne gördün diye sormuş arkadaşları ..YA arkadaslar bizim NASA boş iş,Türkler insan yapıyorlar ben vardigimda zımpara cekiyorlardı demiş
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

5.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    sn demokrat için .....üstatlar kendimce ihlgm ye bir iki çizgi çektim ahanda oraya geldi sanarım.... umarım dönderir yukarı doğru...
    müsait olunca bir el atıverin

photo sharing
     Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku

Biliyorum bana kızacaksın. Ama ben buna aldırış etmem, gerçek neyse onu yazarım.

Dostum, eklediğin grafiğin aylık olanına göre 2017 10. ayda 2.51 zirveden satış gelmiş. O tarihten beridir hisse sat konumunda.

Yeniden toparlanması zaman aırı diye düşünüyorum. Günlük çıkış ve inişler olabilir; ancak bu trendin yönünü bir anda değiştiremez.
    teşekkürler dostlar.zaman sıkıntım yok.çocuklara daha iyi bir araba sözü vermiştik bir yıl gecikme oldu birkaç yıl daha olursa da sıkıntı olmaz.

6. Günaydınlar, bol kazançlar ve mutlu bir gün dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Dip ve tepeler alçalırken fiyatlar düşen kanal içinde aşağı-yukarı salınıyor.
    Dalga boyunun yüksek olması nimeti de külfeti de beraberinde getiriyor.
    Uygun zamanda, uygun fiyattan pozisyon açıp kapamak gerekiyor.

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
    Günaydın dostlar,bol kazançlar...
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...

Sayfa 55/99 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •