Sayfa 55/62 İlkİlk ... 5455354555657 ... SonSon
Arama sonucu : 489 madde; 433 - 440 arası.

Konu: PIMAS - Pimaş

KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)

Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.

25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
    "Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.

Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.

**ÖNEMLİ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. bu hisse tedavüldenmi kalktı ihracatın lideri sektöründe ! reklamlarda öyle diyor

3. Merhabalar,Tespitler doğru fakat bu oıynanan oyunu SPK yutacak mı? EGEPRO 'yu 10.84'lerden bilinçli olarak 8,57'lere serdiler.Bunun tek amacı var biz Pimaş yatırımcısını Pimaşzede yapmak ve ucuza kapatmak.Bunu önlemek için SPK'ya yatırımcılar olarak durumu anlatan bir mesaj yazalım.Şikayetlerde bulunalım.Bunun için acil örgütlenmemiz lazım .Bu konuda bir yazı metni kim hazırlar arkadaşlar!!

4.  Alıntı Originally Posted by Reaktör Yazıyı Oku
    24 Ağustos da yazdıklarım tahtada harfiyen işletiliyor. Şimdi spk boyutundan 0,72 Egpro hissesi alabilme gayreti içerisine gireceğiz.
    Bugün Egpro 8,90 TL. 0,72 si ne yapar. 6,40 TL yapar. Ey spk duy bu melek yatırımcının sesini ...
    Merhabalar,Tespitler doğru fakat bu oıynanan oyunu SPK yutacak mı? EGEPRO 'yu 10.84'lerden bilinçli olarak 8,57'lere serdiler.Bunun tek amacı var biz Pimaş yatırımcısını Pimaşzede yapmak ve ucuza kapatmak.Bunu önlemek için SPK'ya yatırımcılar olarak durumu anlatan bir mesaj yazalım.Şikayetlerde bulunalım.Bunun için acil örgütlenmemiz lazım .Bu konuda bir yazı metni kim hazırlar arkadaşlar!!

Seans sonu son iki saat 30ar dakikalık periyot..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Arkadaşlar bugün Ege profil pay sahiplerine yazdığım yazı.....

Uzun yıllardır, pimaş hissedarıyım yaklaşık 14 yıl oldu ve maalesef benim çapımdaki birine....
    Maalesef diyorum büyük umutlarla aldım ve bu kadar zaman bekledim, bugün gelinen noktada yanlış yapmışım herhalde
    Pencereye ve boruya ismini veren bir markanın imha edilmesine karar verildi. Böyle bilinen bir markayı oluşturmak, zihinlere yerleştirmek bile milyon dolarlarla yapılamaz. Ben yanlış biliyor olmalıyım ama herhalde bu kadar önemli insanlar benden daha iyi biliyordur. Örneğin bir adam Pimaş ürünü kullanmayacağı halde bile penceresini değiştirirken bile pimapen yaptırıcam der, oluk yada boru değiştirecekse pimaşları değiştiricem der. Pimaş kapansada uzun yıllar bu böyle devam edecektir eminim.
    Şimdi ise kendi isteğimiz dışında ve mecburi olarak Egpro yatırımcısı olacağız​, sonu iyi olur inşallah

Öğrenmek istediğim, neden birleşme oranı borsada birçok birleşmede en yüksek değerleme oranı seçilip tercih edilirken yada sizinde tercih etme imkanınız varken, ortalama alma yoluna gidildi ve ortalama alınırkende diğer iki oranın %40'ı alınırken, en yüksek değer olan özkaynak değerinin %20'si dikkate alındı.
    İsterdik ki küçük yatrımcıyı korumak adına en yüksek değerleme oranı olan özkaynak yöntemi seçilsin ve 0,73 den bu birleşme gerçekleşsin. 0,4933 rakamı bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Bunun sonrasında da Ege profil borsa kotundan çıkarılmasın bari

Sanki özellikle kendisine güvenen insanlara, yatırımcısına para kazandırmamak istendi, yıllardır zarar açıklayan Pimaş'ın birleşme açıklanır açıklanmaz 13 milyon kar açıklaması da manidar
    önceki yıllarda hisse fiyatı tam yükselirken 2 defa 900.000 lot hisse satış haberleri ve bedelli sermaye artırım haberi ile kağıdın tarumar edilmesi de ayrı konu tabi
    şimdi de birleşme açıklanır açıklanmaz her iki hisse fiyatının baskılanıp bilerek düşürülmesi de ayrı konu
    forumlardan okuduğuma göre bazı hissedarlar spk ve borsa yönetimine şikayet etmeye hazırlanıyor, inşallah buralardan herkes için hayırlı sonuçlar çıkar

Saygılarımla

pastedImage.png

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Egeprofil yuzde 17 prim yapti ama pimas neden hic kipirdamadi ? Egenin 0.49 katina deger bicilmemismiydi ? Bittimi yoksa hersey..bilgisi olan bi arkadas.cewaplarsa.sewinirim..

8. 12.10.2017 fiyat 4,37 ... ! insafsızca va bilinçli baskı adilikten başka bişey değidir. yaltaklandıkları çanakların dibi geldi bu hissede olan 5-6 küçük yatırımcıya kan kusturma derdinde,kanı incelenesiceler.Adam olan bi tahta yapıcı olsa herşeyin olduğu bu hissede fiyat 7-8 ler olurdu... ama ne hikmetse el altından anlaşmamı yaptı para babaları ki hissenin yükselmesi engelleniyor.bide ihracatın liderisin !! hissedar küçük yatırımcıya gün yüzü göstermemekse maksadın,kazandığın hiç birşeyin hayrını göremezsin.bırak inadı artık çıkmak için onlarca nedenin var wc kağıdı muamelesi görüyorsun! o yükselişte koyulan yüklü hisseler anlaşmalı gibi çıkarken yığılıyor araya yazılan alınıp geri düşürülüyor aylardır ayni senaryo,bunlar incelenmeli hesabına telefonuna işlem yapılan bilgisayar modem bağlantı kodlarına kadar. bu kadar da sıkılmaz böyle güzel bir şirketin hissesi,tam bitti baskı derken emir almışcasına firenleniyor.egpro'dan eksiği yok ama fiyat yarısı dahi değil bide değer biçtik diye vatandaşı kandırıyorlar,büyk yatırımcızatengenel kurulda hertürlü olmuştur,kime peşgeş çekme derdindeler bu hisseyi anlamak mümkün değil... zaman azaldı birleşme v.s. ardından 9 aylık bilanço ve daha 6 aylık bilançonun ve işlerin ederine getirilmeyen hisse ! tahtadaki hareketleri izleyin anlarsınız. amaç gayet net,hisse çöpüne kadar toplanıyor,yüklü yazılan satışlarsa al gülüm vergülüm arada küçük yatırımcıyı tokatlamaktı bu zamana kadar. bu günden itibren birleşme olana kadar güneş doğmalı PIMAS a ...

Sayfa 55/62 İlkİlk ... 5455354555657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •