.![]()
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bir bilmecem var usaklar aceba nedir nedir yukselmeyen hisse denince akla ha tamam simdi buldum heran onun adı gelir akis akis akisevet sayın seyirciler 110 000 endekste gordugu 3.21 e 117000 endekste tekrar gordugune gore demekki 3 ay once 102 000 lerde gordugu 3.41 e 140 000 endekste anca gelir ..yukselmeyen hisse yapmıslar adına da aksi koymuslar ..bunun patronunun kefeninin cebi varmıs .
Aynı AKMGY (Ak Merkez) Dolar al faize ver daha çok kazanırsın.
bizde zaten onu anlatmaya calısıyoruz ....akmerkez yine bunda 2 kat iyi ..hic degilse enflasyondan fazla temettu veriyor ..buna bak hem enfalsyonun cok altında temettu veriyor hem endeksi hic yansıtmıyor o kadar kar ediyor o kadar is alıyor o kadar degerleme raporu geliyor sonu 0 elde var 0 .....simdi bak en fazla 3.27 gorur ordan satısa 100 000 lotları koyar patron hemen duser geri 3.10 a...bu hisse boyle partrona sahip oldukca kimse bu hisseden para kazanamaz ekmek yiyemez. hep bana hep bana patronu var bunun .
borsaya bakıyorsun sayas gibi bir sirket 1.40 dan 2.30 oluyor..1.50 ye geri dusuyor simdi bugun yine muthis yukselisle 1.75 oluyor..aynı sure icinde bunun yaptıgı anca .311-3.23 bu hepsi bu..ulan nasıl bir patron var bunda yıllardır hissenin icine etti .halka arzdan beri takip ediyorum yok 6 7 10 olucak sonuc hala 3.10 lar ..gecenlerde intema patron topluyor dedim .22 den aldım bakın bugun oldu 46 lira..herifler 8 liradan aldı 46 yaptı ....peki bu ? patron arada gelip alıyor ama hala 3.10 lar...neyse bu sirket icin ne yazsan bos oglu bos..ee bi tarfta eczacıası gibi patron bi tarafta bunun patronu..fark burada ..patron farki..
Sen konuş ki yukselelim [emoji10][emoji13]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meksa ne yaptın öyle açığa mı düştün yoksa.
Yer İmleri