Sayfa 55/137 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon
Arama sonucu : 1090 madde; 433 - 440 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. Sn keko, kocaer de mahçup etmez inşallah

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Sn keko, kocaer de mahçup etmez inşallah

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    inşALLAH dostum..yaklaşık iki aydır çakılı kaldım onda..daha %17 karım var... geçmişte gedzada 1,5 yıl kalmıştım onda da ancak %20 kar yapmıştım.. inatçı hisselere de alışkınım yani...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. kuran-ı kerimde bir kıssa anlatılır...bir kavim bolluk içindeymiş yalnız bunların şehirleri birbirine çok yakınmış..bu şehirdekiler de keşkem arada biraz mesafe olsa da yolculuğun keyfini yaşasak demiş...ALLAH u teala onların bu isteğini nankörlük saymış ve onların şehirlerinin hepsini helak etmiş...

bu kıssa neden aklıma geldi ?? bazı arkadaşlar keşke tavan olmasın veya offf erken tavan oldu çok sıkılıyoruz diyenler oluyor...arkadaşlar bana göre bu düşünceler şükürsüzlüktür....hissemiz güzel güzel tavan olurken bu tür düşünceleri seslendirmemek lazım....yoksa inanın ALLAH bir aldı mı fena alır...

sesiz sakin hissemizi izleyelim....her zaman şükür edelim...yerimizde olmak isteyen çok yatırımcı var....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kuran-ı kerimde bir kıssa anlatılır...bir kavim bolluk içindeymiş yalnız bunların şehirleri birbirine çok yakınmış..bu şehirdekiler de keşkem arada biraz mesafe olsa da yolculuğun keyfini yaşasak demiş...ALLAH u teala onların bu isteğini nankörlük saymış ve onların şehirlerinin hepsini helak etmiş...

bu kıssa neden aklıma geldi ?? bazı arkadaşlar keşke tavan olmasın veya offf erken tavan oldu çok sıkılıyoruz diyenler oluyor...arkadaşlar bana göre bu düşünceler şükürsüzlüktür....hissemiz güzel güzel tavan olurken bu tür düşünceleri seslendirmemek lazım....yoksa inanın ALLAH bir aldı mı fena alır...

sesiz sakin hissemizi izleyelim....her zaman şükür edelim...yerimizde olmak isteyen çok yatırımcı var....
    keko allan seversen nerden çıktı bu,,taban mı olacagız nedeceğiz şimcik..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. ahanda çakış başladı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kuran-ı kerimde bir kıssa anlatılır...bir kavim bolluk içindeymiş yalnız bunların şehirleri birbirine çok yakınmış..bu şehirdekiler de keşkem arada biraz mesafe olsa da yolculuğun keyfini yaşasak demiş...ALLAH u teala onların bu isteğini nankörlük saymış ve onların şehirlerinin hepsini helak etmiş...

ne olduysa herşey bu mesajdan sonra oldu
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ne olduysa herşey bu mesajdan sonra oldu
    yok dostum ben durumu gördüm...herkes tövbe etsin diye bu mesajı yolladım... çünkü çok rehavete girmiş herkes...

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    ahanda çakış başladı...
    sorun yok....tekrardan tavan yapacak...yatırımcı değişimi yapıyoruz...

Sayfa 55/137 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •