Sayfa 55/1003 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Bu gün bankama para çekmeye gidecektim gidemedim...Eurobond alıp kalanı çekeyim diye düşünürken eurobond fiyatı sordum faiz %10.x risk alıp eurobonda devam mı yoksa popoyu sağlama almak için ev de mi tutayım karar veremedim...Sistemde bayağı para var a.q...KK kazansa idi ne güzel hem dolar hem borsa tavan tavan gidecekti....Şimdi sistemdeki para ne olacak!!1 Dötü sağlama almak için ne yapmalı falan bir sürü soru ve risk yönetimi...

Neyse ülke ne hale geldi a.q

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün bankama para çekmeye gidecektim gidemedim...Eurobond alıp kalanı çekeyim diye düşünürken eurobond fiyatı sordum faiz %10.x risk alıp eurobonda devam mı yoksa popoyu sağlama almak için ev de mi tutayım karar veremedim...Sistemde bayağı para var a.q...KK kazansa idi ne güzel hem dolar hem borsa tavan tavan gidecekti....Şimdi sistemdeki para ne olacak!!1 Dötü sağlama almak için ne yapmalı falan bir sürü soru ve risk yönetimi...

Neyse ülke ne hale geldi a.q
    Aynı durumdayım ev filan olmaz sakat.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Otomobil. Zaten sıkıntı vardı artık hiç olmaz. İki katı para veren alır olanı da.

4. Paran mı var derdin var arkadaş. Fakirlik büyük nimet.

5. Fazla Paranız varsa fazla kısmını harcayın anı yaşayın.En azından gönlünüzü eğlendirin.Birilerine yada sisteme çarpılmaktansa derim.
    Carpe diem.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Fazla Paranız varsa fazla kısmını harcayın anı yaşayın.En azından gönlünüzü eğlendirin.Birilerine yada sisteme çarpılmaktansa derim.
    Carpe diem.
    bu sene 4 kez tatile gideceğim plan ve rezervasyonlar hazır.

eve 80 kağıtlık kahve köşesi yaptım

daha 3 gün önce parfüme 10 bin tl verdim

seçim kaybedildikten sonra umrumda değil artık para birikimi.

benim yiyemediğim paramı başkaları oturduğu yerden yiyecek onun için mantıksız birikim yapmak.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bankalar alışı yavaş yavaş yükselterek kapalı çarşıya yaklaşıp aradaki makası kapatıyor.
    Kapalıçarşı 20.50-60 arasına sıkışmaya başladı.
    Soğan bürosunda yeşil sağan 20.51-20.81
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Ithalatta ilk hangi ürün piyasadan kaybolacak bakalım.
    Bir çok ilaç kayıp ben bulamıyorum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 55/1003 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •