Sayfa 55/1006 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Borsada yaygın bir katılım olsa teknik analiz ile hangi hissede potansiyel var kolaylıkla çözülür. Bizde ise teknik analiz gizemli eller tarafından borsada para ile çiziliyor ve yönlendirme amacı ile kullanılıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Borsa açısından yılın ikinci yarısı çok iyi olacak bence...
    Olağanüstü olaylar olmazsa tabii...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Evet.Yılın 2. yarısı 2003-2005 gibi olabilir.Faiz aşağı ve xbnk rallide....Özellikle bankalarda sert ralli olabilir.

Tabi MŞ göreve devam ederse ve aynı program olursa vs...

İyi tatiller.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada yaygın bir katılım olsa teknik analiz ile hangi hissede potansiyel var kolaylıkla çözülür. Bizde ise teknik analiz gizemli eller tarafından çiziliyor ve yönlendirme amacı ile kullanılıyor.
    Teknik sadece hissenin hakim elleri tarafından tüm şartlar tamamlandıktan sonra kullanılır.
    Yoksa teknik olarak hisse şuraya gider diyene sadece güler geçerim..
    Adamlar malı toplamış. Yukarı alacak sana 2 li dip çizer, üstüne de 3 aylık düşen kanalı yukarı kırar teknikçi zaten tahtaya gelir.
    Kolayca malı yukarı taşırsın...

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Borsa açısından yılın ikinci yarısı çok iyi olacak bence...
    Olağanüstü olaylar olmazsa tabii...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence borsada çok fazla artistik şirket yok. Bunun dışında borsaya para yatıracak insanların parası sınırlı.

Vadeli hesap müşterisine uygun ürünler geliştirilmedikçe bizim borsa hiç bir yere gidemez.

Tesla veya Apple Türkiye'de olsa piyasa değeri ne olur diye düşünmek lazım.

6. Birileri kişisel bilgileri pazarlıyor.

Arsa pazarlama ofisi aradı.

Vatandaşa arsa pazarlanıyor son dönemde. Arsa spakülasyonu trend olur.

Geri alma taahhütlü arsa pazarlama işi tutar.

"Herkesin zengin olmak için yürümeyen bir planı vardır."

7. Bir sürü digital ödeme şirketi, digital banka kuruldu, büyük ihtimal hepsi patates oldu.

8. Geçen yıl borsa seçimden sonra yükseldiği için,bir kaç aydır herkes yükseliş için seçim sonunu işaret ediyor.Bense tamamen atmasyonla tersi olacağını düşünüyorum.Yabancı 29-30 TL dolarla geliyor hisse alıyor.Yıl sonuna doğru dolar 35-40 olacaksa bu adamlar ne kazanacak,kazanacaksa büyük bir ralli yaptırmaları gerekecek.Ben yabancı olsam seçime kadar yükseltir, seçim öncesi ucuz dolarımı alır giderim.Seçimden sonra tekrar dolarımı alır gelir , yüksek fiyattan bozdurur hisse alır,sonra yükseltir tekrar satar ucuzdan dolarımı alır giderim

Sayfa 55/1006 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •