Çimento tarafında özellikle soğuk iklimlere satış yapan firmalar ayrışabilir. Normalde mevsimsellikten 4Q 'da gol yiyorlardı bu sene mevsimsellik olmaz havalar mis inşaatlar durmadı hiç.
Çimento tarafında özellikle soğuk iklimlere satış yapan firmalar ayrışabilir. Normalde mevsimsellikten 4Q 'da gol yiyorlardı bu sene mevsimsellik olmaz havalar mis inşaatlar durmadı hiç.
Gördüğümü yazayım.
Bankacılık vadeli de 2.ay da 4182, 4190 ve 4196 yüklü miktarda satış oldu. Bu karşı ayaklı poz olabilir. Banka spotta alıp temettü vb.
vadelide satmış olabilirler. 10 20 adet görüyordum da 100 adet emir görmemiştim. Banka vadelide günü dibinden bu işlemlerin geçmesi garip geldi. (Tam dip sayılmaz yakın diyelim)
Bilgisi olan var mı?
Sayın Abka kardeşim ben öncelikle viob yapmıyorum. Abi son günlerde bazı hedefler veriyorsun. Buradaki her arkadaşın teknik vs bilgisi çok iyi değil illaki buradaki yazılardan etkileniyor. Bazen yazılarınız bazılarının zarar etmesine sebep olabilir. Pozisyonda olmayanlar için belki koruyucu bir tahmininiz ama pozisyonda olanlar için de zarar verici olabilir bunlara dikkat ederseniz sevinirim teşekkür ederim kardeşim.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
tohatlı abimiz çok düzgün, çok iyi bir insan. çok samimi.
ama batmadan rahat edemeyecek![]()
audentes Fortuna iuvat
Kotu gun degildi sahsen dune gore. Trende şans verme taraftayim. Tabiki stop olacak/olmalı
Yer İmleri