Sayfa 552/990 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Viop XLVII

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tohatlı abimiz çok düzgün, çok iyi bir insan. çok samimi.

ama batmadan rahat edemeyecek
    güzel kardeşim yayılma şeklinde işlem yapıyorum.....ve kısa kar al şeklinde yapıyorum.....iğne ile topluyorum ama kontrat çok oluyorum.....olsun....ama bu iş iş değil.....vakit kaybı oluyor....buraya enerjimi veriyorum....tedrici gümüş ve altına geçecem....

Son dakika!
    Türkiye talep etti! İsveç ve Finlandiya ile toplantılar iptal edildi

3.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Gülben ergen'in sürekli borsa twiti atması artık mal dağıtımı aşamasının bitmek üzere olduğunu haber veriyor Bu kadar hisseyi kim alacak zaten? Tavuk dünyası, baydöner borsaya geliyor. Gelin abi siz de gelin.
    Bademler ünlüleri kullanmayı seviyor galiba. Mesela Haskan Ura.l
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Hollanda'dan yeni skandal sinyali: 'Ankara Büyükelçisi kalıcı park yeri için izin alsın'

Parlamento önünde Kur'an-ı Kerim'i yırtan aşırı sağcı ve İslam karşıtı Pegida'nın lideri Wagensveld'e Türkiye'nin gösterdiği tepki manşetlerde. 'Erdoğan Batı ile çatışma arıyor' başlığını atan Trouw gazetesi, Ankara'nın kutsal kitabın yırtılmasını çok ciddiye aldığını yazdı.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    seçimleri millet cephesi kazanacak gibi, ve ekonomi muhtemel yeni yöneticilerinin görüşleri aşağı yukarı belli- sıkı para politikası ve yüksek faiz.. bazıları yüzde 80-90 faiz öngörüyor, en düşüğü yüzde 35 telaffuz edilior.. talebi öldürecekler, başka türlü olmaz diorlar, ilk iş piyasaları resesyona sokmak olacak.. bu durumda şirketlerin para kazanabileceğini, bugünkü tempoda kar üretebileceğini düşünürmüsün ? yüksek faiz ve sıkı mali politika borsanın düşmanıdır
    Söz artık milletin.

Enflasyonu dizginlemek için etkili silah faiz. Enflasyon düşer ve stabilize okursa faiz otomatik olarak düşer.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Endeksde fışkırtma bekliyorum yarın

akşam akşam spot ile viop 30 yakın vade makas 180 puan nerdeyse ...hep hile hep hile.....

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    akşam akşam spot ile viop 30 yakın vade makas 180 puan nerdeyse ...hep hile hep hile.....
    Niye hile olsun, gelişmelere veya yurtdışı piyasalara göre akşam seansında alıyorlardır ya da satıyorlardır.
    Ben bakmıyorum ama önemli bir gelişme olduğunda akşam seansını izleyen ciddi avantaj elde eder.
    Bence spot kapalıyken viop'un açık olması doğru değil.

Sayfa 552/990 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •