Aman ha bu adamlar eski, şirketi- patronu ezberlemişlerdir , 1 lira olacak dedi falan diye dikkate almayın.. cengaveri ezberlemiş olsaydık 6. Senemizi doldurmazdık![]()
Aman ha bu adamlar eski, şirketi- patronu ezberlemişlerdir , 1 lira olacak dedi falan diye dikkate almayın.. cengaveri ezberlemiş olsaydık 6. Senemizi doldurmazdık![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Yatırım hesabındaki parayla ilgili bir gelişme haberi, ardından üretim ya da ortaklık haberi üst üste 4-5 tavan çekmiş hisseye akın başlatır. Hele şöyle 1.50'yi falan görürse eski seviyelerine gelecek diyenleri mıknatıs gibi çeker. Ne Mahsun'un elindekiler kalır ne Cengo'nun elindekiler. Morali gibi birkaç da gazlayan manyak çıktı mı değmeyin Cengo'nun keyfine.
0,44 - 1,87 mynet fırlaması haklı çıkar inşallah
Yoksa, yoksa Cengo insafa mı geliyor? İnanamıyorum bu gerçek mi? Yani artık Cengo sahtekarlık yapmayacak mı? Dürüst, sözüne güvenilir biri mi olacak? Eğer bu olsun eşeğin bile adam olacağına inanacağım. Hadi Cenk Bey mahçup et bizi. Bak artık Cenk Bey diyorum. Dikkat et. Cengo nedir yav. Hiç yakışıyor mu? Sen Cenk Bey'sin.Bunu anla ve ona göre davran artık.
Eşeğin hiç adam olduğu görülmüş mü? Görülmemiştir. Öyleyse boşverin gitsin. Cengo'ya adam imasında bile bulunmaya verdiği tepki bu.
Yer İmleri