Sayfa 554/1030 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

....Bu Mevduat olayından vazgeçemediğim için bazen kendime kızıyorum...Borsada çaktıklarında 5-6 tl den okuttuğum kağıdı 3 tl den geri aldım...2.5 ye dokundurdular kağıt şimdi 3.80 ....Bunun gibi yıllardır alıp sattığım kağıtlar var... Hala dolar arttımı , düşecek mi faizler ne oldu diye paranın çoğunu bankalara kiraya veriyorum....
    Yaşlanınca insan garantici oluyor herhalde

20 üstü enflasyon garanti nerdeyse tuik gerçekleri ne kadar yansitacak bakalım.
    Son düzenleme : paramanya; 02-10-2018 saat: 13:55.

3.  Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    Bundan sonra böyle güzel kardeşim.
    Elin parasıyla ucuzdan kredi çekerek alınan jipler, 2.arabalar tarih olacak.
    Toplumca 10 yıldır tasarrufu unuttuk.
    Unutturulduk.
    Tasarruf ettik, cezalandırıldık.
    İç talep ne zaman artar? Üretimle, katma değerli ürün yaparak ihracat yaparak, gelir elde ederek ve bunları hane halkı gelirlerine yansıtarak olur.
    Şu an bu tablodan sürekli uzaklaşıyoruz.
    Kamuda baş mühendisim. Geçen gün mobilyacı akrabam arıyor beni diyor ki; ahhh keşke senin gibi sabit bir maaşım olsaydı da bu ıstırabı yaşamasaydım. İşler berbat, talep sıfır, böyle giderse fazla dayanamam...
    Hane halkının geliri artmadan ne otomotive, ne emlağa talep gelir ki bunlar da büyümenin öncüsü 2 büyük sektör.
    Normalleşme zamanı artık.
    Geçmiş 10 yılı unutun, kale dahi almayın
    Zira grafik bile çizilirken ortalamayı iyi ya da kötü yönde etkileyen uç değerler saf dışı bırakılır.
    Bu 10 yıl da aynen böyle bir şeydi.
    Tamamen yanlış bir bakış açısı..
    Şirketler için dediğiniz doğru olabilir hepsi borç aldı kredi kullandı..
    Ama bireysel bazda dediklerinize katılamayacağım..

Türk insanının para ile ilişkisi VARDA YOK... babında olduğundan..

Misal apartman toplantısında herkes sus pus olmuşmuş..
    E biraz beyni olan doları görüp işler kötü diyolar....benim cukka sağlam da bu ortamda şunu da yapalım bunu da yapalım desem hemen günah keçisi ilan edilirim..göze batarım..sonra gelir borç morç isterler.. en iyisi bende kötü durumda yı oynim e yatmıştır..

dolar biraz gevşesin işte ekonomi biraz canlansın..
    o ah batıyoruz böyle giderse biterim abicilerim hepsi altına yeni araba çeker..

hep aynı teraneler sıkıldım artık..

sırf borç istenmesin diye kredi çektim onu ödüyom walllllaaaaa yalanı atanı gördüm..geçiniz..

4. 1 Haftalık Burgan Tecrübelerim Şikayetleri İlettim Sizde İletin Gerekli Aksiyonları Alırlar Belki.

EFTLER 1-2 SAAT İÇİNDE ANCA GEÇİYOR KARŞI BANKAYA(Genel Müdürlük İle Görüştüm Güvenlik Nedeniyle Sesli Arama Yapılıyor Onay Alınıyor Denildi Ancak Öyle Bir Arama Yapılmıyor)
    MOBİL UYGULAMAYA HER GİRİŞTE SMS SORUYOR CAN SIKICI(Bunun Yerine Diğer Bankalar Gibi Eşleşme Olayı Yapılabilir)
    MOBİL UYGULAMADA SADECE EFT/HAVALE VAR BAŞKA İŞLEMLER İÇİN İNTERNET ŞUBESİ GEREKİYOR(Geliştirilmesi Gerekli)
    DİJİTAL HESAPTAN VADESİ BİTMESİNE RAĞMEN PARA AKTARAMIYORSUNUZ HESABI KAPATMANIZ GEREKLİ İLLA(Vadeli Hesap Diye Öyle Olduğunu Söyledi MT Ancak Ben Günlük Bağlıyorum)
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

5. Güncelleme:Güldüren Düştü
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Ziraat 1m+ 35 gün 25.5% temdit
    Teşekkürler oran çok iyi

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Dünkü arkadaşa helal olsun.5,94 aldı doları bugün 1 aylık faizin getirisi elde etti...Biz de rahip-mahip bekleyelim saf gibi...
    Teşekkürler ben aldım dün

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Tahvil faizi 26,18 oldu....

Sayfa 554/1030 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları