Sağlık Bakanı : Çin aşısı için de Aralık ayında 10 milyon aşı alabileceğiz. Ocak ayında da böyle olacak bu sayı 2 katına çıkabilir bir iki gün içinde sözleşmeler imzalanacak."
Sağlık Bakanı : Çin aşısı için de Aralık ayında 10 milyon aşı alabileceğiz. Ocak ayında da böyle olacak bu sayı 2 katına çıkabilir bir iki gün içinde sözleşmeler imzalanacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Bu yıl 2.3 milyon grip aşısı aldık. Bugüne kadar 600 bin kişiye yapıldı."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Koca: Bu yıl bitmeden aşıya kavuşma ümidindeyim
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hayvan Besleme Grubu Üyeleri" ile "sokak hayvanlarını besleyecek olanlar," hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından muaftır" ifadelerini kullandı.
sokak hayvanlarını besleme partisinde sosyal mesafe ve maske kuralları hiçe sayıldı ... geceye katılan ünlü isimler kameraları görünce yüzlerini kapatarak konuşmadan araçlarına doğru .... uçan kuş muhabiri semih ayvasüslerin haberi , birazdan.... ama önce bodruma uzanıyoruz .... olay olay olay ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
✔ Ve rasyonel akıl eser geçer...
uçan kuş muhabiri semih ayvasüsler ;
temsili resim...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri