Sayfa 559/1006 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Eylül zirvesinden itibaren düşüşü dolar bazlıda double zigzag sayma senaryosunu öne alalım, kısaca 214 dolar ihtimali yani.

Öte yandan geçen haftaki senaryoya göre A yaptık, düzeltme B dalgası sınırlarını, -ki bu son dip oluyor aslında, ama ideal mesafe kalıbına göre ise sınır max 7555...bunun altına inilmemeli, normalde 7775 kadar düzeltmeyi ağırlıklı ihtimal olarak saymıştık. Sonrasında ya B dalgasını flat/kompleks çizecek zamanca genişleyecekti, C dalgası da 285 dolar hedefle gelecekti. Alternatif olarak da, 8300 e kadar hareketin devam edip, oradan itibaren B düzeltmesi olabilir demiştik.

Ama kötü şeyler gelişirse, double zigzag takip edilmeli, kaçınılmalı diyorum. Gelecek ön görülemez, bir kez daha görmüş olduk.

2. Terste kalanlar çok belli yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    gideceğimiz yer, poh çukurundan başka biryer değil

https://fatihaltayli.com.tr/kose-yaz...irayi-da-odese

istanbul havalimanı uçmuş, kaçmış...

benim karım ne bundan ?

sizce CENGİZ, bir yerde kiracı olarak çalışıyorsa, kardan kiraya en fazla ne ayırır ? % 10
    net kar ne o zaman ?

40 milyar dolar

sen ATATÜRK HAVALİMANI'nı kapat, devletin kasasına girecek 40 milyar doları cengiz'e peşkeş çek

bu kadar karlı bir işi neden devlet kendisi işletmez ?

yeni havalimanını devlet yapıp, o gırk milyar doların devletin kasasında kalmasını neden sağlamaz ?

cengiz kadar gücü yok mu devletin ? 3 kamyon toprak doldurup, havalimanı yapamaz mı devlet ?

çünkü : adamın amacı TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni batırmak
    Ağır olmuş ama doğru söze ne denirdi ,unuttum
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Bu hafta çok çetin geçecek,,

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ağır olmuş ama doğru söze ne denirdi ,unuttum
    o paranın hepsi cengizin değildir de ondan

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    isterse gaye koltukta 100 sene kalsın..banane.

babası gitsin kardeşim. !

bu mesele zaten durduk yere çıkıp belgeler boşuna sızdırılmadı.

damatgiller tarafında ciddi çekişmeler var.

pasta kaynaklı.. kim kimi yerse..

izliyoruz..
    Biz pastayı ne zaman yiyecug yaw
    Hakim amca gol atmiyoz artık,

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Terste kalanlar çok belli yaw
    Ters düz bir kenara ,liyakat lazım,mutlak son,

Sa as çıkaracak Lr,ben öle düşünüyorum...seçimden sonra.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    En alt seviyelerdeki bir memur MB başkanını yıkacak ve piyasaları zora sokacak öyle mi?

DEDİM YA, HERKES hafta sonu gazetesini(tweeter) OKUR VE ONA İNANIR OLMUŞ..Yok artık denecek kadar!!

Magazinel konular ciddi adamları da etkilemeye başlamış

O zaman tam tersini bekle...

reis Gaye Erkan'ın arkasında tam duruş sergiler..

ucuz hesaplara bu yatırımı heba etmez..

(Turan Bozkurt ve Özgür Demirtaş'ın manipülatif söylemleri de bence suç niteliğinde..!!
    Ülke ekonomisi,kişiler ve kurumlar hakkında bir çok asılsız iddiada bulunmak)
    zaten iki ihtimal var

reyiz olayın olgunlaşmasını bekliyordur .. herşey dökülsün saçılsın ortaya diye bekleniyor tahminen.

tahminimce reyiz gaye hanıma destek çıkacak.. çoktan çıkardı ama tokat falan olayı varmı gerçekten bunların görüntüleri çıkarsa reyiz bu kez geri adım atmak zorunda kalır.

resmi makamlardan gaye için şimdilik bir destek açıklaması çıkmadı. yalanlanmadıda.

diğer seçenek ise. çoktan ipi çekildi zaten abd ye o nedenle gitti. istifası bekleniyor.

ben birinci seçenekten yanayım.

geceye kadar dedikodulara son verilmesini bekilyorum dediğim gibi ekonomi bu noktada iken bu süreç yatırımcıları ciddi sıkıntıya sokar. o nedenle acilen karar alınacak. zaten haftaya faiz kararı var 2.5 baz puan daha arttırması bekleniyor.

ama diğerlerinin elinde nasıl bi koz var. onu bekliyorlar bana göre.

yoksa çoktan yalanlama gelirdi.

şu durumda reyiz gayeye destek verirse bist eksi açacağını düşünmüyorum.

Sayfa 559/1006 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •