Sayfa 561/998 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

https://www.sondakika.com/3-sayfa/ha...ikti-17833408/

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve özellikle sosyal medyada telefonunda telefonunda uygunsuz görüntüler olduğu iddia edilen imam R.K. hakkında idari soruşturma başlatılarak, 2 müfettiş görevlendirildi.

En güvenli 10 ülkeden biriymişiz, 85 milyonun kimlik bilgilerini çaldırdınız beee...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Faizlerin % kaç olduğundan haberleri yok galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Soruşturmayı jandarma yapıyor polis değil. Masabaşı üretilen haberler bunlar. Her duyduğunuza inanmayın. Hele bu zamanda "Duyduklarınıza hiç inanmayın, gördüklerinizin ise yarısına inanın." dersek doğru olur
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    olabilir ama doğruda çıksa şaşırmam yalanlamaya bile inanmam
    soruşturmayı tek jandarma yapmıyor
    sadece köye delil toplamaya jandarma giriyor
    soruşturmada emniyette mitte var
    tüm delillerde istanbula ankaraya kadar gönderiliyor
    poliste inceliyor
    yalanlama haberini yayanlar bile sadece jandarma yapıyor polis yok derken bile yanlış bilgi veriyorlar
    jandarma resmi açıklamaları yapıyor yetki onda olduğundan
    yoksa bu olay jandarmanın tek başına çözebileceği bir olay değil
    Diyanet imamı qçığa alarak uygunsuz görüntüler için soruşturma açmış
    Yıllık izin hikaye kılıf
    bir halt olacağı yok.

5. ÖYLESİNE İŞTE...
    Yolumuz Mersin’e düştü, dönüşte dinlenme tesislerinde mola verdik.O sırada iki otobüs yanaştı, izlemeye başladım,içeriden fazlasıyla yolcu indi, suratlar asık, gülümseyen hiç kimse yok...Tesiste her türlü yemek var, yemek almaya dört kişi yanaştı, iki iki oturan dört kişi...Çoğunluk ayakta, kimisi sigara yaktı, kimisi hava alıp telefonla görüşüyor.Tesis dışarıya sıkma, tost ve çay sistemi kurmuş, plastik masa ve sandalyeleri duran otobüslerin hemen önüne koymuşlar.Mola süresi bitti diye anons başladı, ve yolcular binip iki otobüs ayrıldı...Bu yolcular uzak illerden geliyorlar, mutlaka acıkmışlardır, en azından bir gözleme, tost ve çayı canları çekmiştir.Ama yok, bir kısmı tuvalete gitti, bir kısmı bir sigara yaktı, bir kısmıda sadece hava aldı, sonra yola devam...Eskileri hatırlıyormumda, molalarda herkes yemek yer, çay içer hatta hesapları arkadaşlardan biri öderdi, yüzler güler, insanlar mutlu, yolculuk tok karına zevkli geçerdi...
    Bu arada ; Bir porsiyon tavuk, bir çorba 300 tl.Pilav Üstü az fasulye ve yoğurt 200 tl.Bu arada tuvalet 10 tl...
    Neyse, zaten millet açlığada alıştı, tuvaletini çok sıkışmayınca sıkmayada alıştı...ÖYLESİNE PAYLAŞTIM İŞTE, YOKSA NE ÖNEMİ VAR Kİ BUNLARIN...

6. SN BİSİKLETCİ BAHSETTİĞİNİZ ZORUNLU OLARAK yollara dokulen ve imkanları kısıtlı avam tabakası...amcam yaklaşık 1 yıl kadar önce ege bölgesinde turistik bir yol kavsagı olan noktada pide lahmacun dukkanı actı.gectiğimiz gunlerde gecikmeli de olsa hayırlı olsuna gittim.Sastım kaldım.ayda 4 M ciro yapıyor ve 15 garson olmak üzere 20 calışanı var ve en az 1M ayda net karı varmıs.Bunlarda batıda parayı tatilde yiyen memur , beyaz yaka kesimi....sırf pide yemek için sehir dısından gelen obur musterilerinden bahsetti agzım açık dinledim....Memleket iste batı-doğu arasında dunya fark var....

Fed faiz oranında 50 baz puan indirime gitti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 561/998 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •