Sayfa 562/1009 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Sosyal medya da togg un kasayı çin e de satmış sanırım italyanlar onlarda üretim duruyormuş 5 yıldır onla ilgili haberler var.
    Fark etmez, fabrika yapılsın da, yeter ki betona gömmesinler de parayı, ne mühendislerimiz var, çizerler bilgisayarda, yaparlar yenisini, olmadı yurt dışından adam getirirsin yenisini tasarlatırsın. Mesele burada trip nokta, batarya üretiminde. O işi çözen, bi aralar Apple ın dokunmatik kapasitif ekran teknolojisini icat etmesi gibi yürüyüp gidecek, muazzam ARGE yatırımı yapıyor ülkeler bu işe, daha tam çözemediler sanırım. Füzyon teknolojisi ha keza, 20-30 yıl sonra bedava enerjiyle buluşabiliriz.

Daha biz ilk nükleer santrali açamadık...adamlar kapatmaya başladılar artık.

ARGE yle oluyor bu işler. 1000 tane deneyip çöpe atıyorsun, 1 i bi tutuyor, dünya değişiyor.

Çin de böyle başladı bu işlere. Cari açığı azaltmanın tek yolu üretim, bizim bu kadar aldığımız şeye karşılık bi şey çakmamız lazım bunlara.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Üstadım , tıne kelimesini beğendim 10 numara

Şimdi şafak sezer kutsal damacana 1 filminde azalan kutsal suya normal su karistirip bol miktarda yeni kutsal su uretmisti .

Şimdi sayın Merkez Bankamiz azalan kaynaklara sıfır ekleyerek hemencecik ekranı paraylan doldurur , sorunu çözer zaten her sıfır için bir kez klavyeye basmak yeterlidir .
    Ben şahsen Merkez Bankamizin kutsal damacana filminden esinlenmis olma ihtimali olabileceğini gözden uzak tutmamak gerekliliği üzerine düşünmeyi önemli görenleri önemli buluyorum.
    Daya kutsalı repliğini çok sevmiştim

bizde de daya likiditeyi krediyi olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu tur kurumlar iflas etmez, gorev zarari yazar.

Muhim olan, SGK'yi, genel butceden ayirip, ona cok guclu gelirler yaratmak.

Mesela para basan bir iki kopruyu SGK'ya vermek, siyasiler tarafindan soyulmasina engel olmak.

Fakat oyle bir ahlak yapisi var ki, en cok egitimi olan doktorlar bu soygunun en onemli ayagi.

Yillardir bakin, en inanilmaz soygun Saglik Bakanligindadir.
    ilaçları kutuyla değil de, ne zaman ihtiyacımız kadar kutusunu açıp içinden verecekler o zaman kalkınırız.

4. Alingaliklar olmasın deye sildim

5. Milletin aklıyla dalga geçiyorlar .

Metropoll Araştırma anket yayınlıyor.
    AKP'nin %40,1 oy aldığını açıklıyor.
    Hepsini topladığımızda %102,3 ediyor.
    Salladınız bari hesap makinası kullansaydınız abi.

Secim vizyon uygulmasi var playstore da biraz daha tanıtılsa manipülasyonsuz en yakin sonucu verilebilir.mukerrer oy olmaması için telefon no istiyor . dilerseniz sonuçlara bakıp hesabi siler çıkarsanız.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Varlık fonundaki şirketlerden bu kadar kar açıklandı bu karda şurada birikti şu kadar miktara ulaştı diye bir haber duymadım.
    Genelde haberler Varlık fonu şirketleri tahsisli sermaye artırımı yaptı şeklinde.

Türkiye Varlık Fonu, resmi sayfasında faaliyet ve bilanço raporlarını yayınlıyor...
    https://www.tvf.com.tr/
    (Yatırımcı ilişkileri/raporlar)

8. AKP ye yakınlığıyla bilinen İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi (İFAM) Kurucusu İhsan Şenocak, "Bir Müslümanın Allah-u Teala nın huzuruna götüreceği en büyük ameli CHP ye düşmanlıktır" diyerek CHP yi hedef aldı.

Pantolon giyen kadınların cehennemlik olduğu yönündeki ifadeleriyle tepki çeken ve yeni evli erkeklere yönelik genç kaynana şehvet uyandırır sözleriyle gündeme gelen İlahiyatçı İhsan Şenocak a Diyanet İşleri Başkanlığı soruşturma açmış, sürecin sonunda da Şenocak Diyanet teki görevinden istifa etmişti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

Sayfa 562/1009 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •