Sayfa 562/1078 İlkİlk ... 624625125525605615625635645726126621062 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Herkese merhabalar,15 günlük kaplıca tatilim bitti ,güzel bir dinlenmeden sonra ,bugün eve gelmiş bülunuyorum.
    Merhaba İbrahim bey, hoşgeldiniz.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

Bir şey istesem? Uygun zamanınızda VAKKO analizi alabilir miyim abi?

İyi çalışmalar.
    Biraz geç olsa da ancak bakabildim...

VAKKO...

Uzunca bir süredir yatay hareket ediyormuş. Takas bakamadığım için alıyorlar mı? satıyorlar mı emin değilim? Fakat şu an her 2 yöne de gitmeye müsait bir yapısı var.

Lakin daha uzun vadeli bir pencereden bakınca henüz yeteri kadar düzeltme yapmamış da olabilir. Fakat %61.8 fibo geri alışını tamamlamış. Bundan önceki harekette %78.6 Fibo 'ya kadar düştüğü gözlemleniyor. İnşaAllah bu seviyelere kadar düşmek istemez.

Diğer göstergelere de baktığımız zaman:

- Sanki önce bir yukarı hareket yapacak gibi duruyor.

- Hareketin boyutu 3.44 - 3.49 seviyesi gibi olabilir. Bu seviye hem fibo seviyesi hem de Bollinger Üst Bandıdır...

- Eğer buradan bir geri dönüş başlarsa o zaman OBO görüntüsü gerçeklenmeye çalışılabilir.

- Şu anda ne olacağı belirsiz bir halde. Hareketin yönüne göre tedbir alıp, hareket etmek gerekiyor...

Benden bu kadar. Umarım kafandaki soruya cevap bulabilmişsindir?

Selamlar....

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Biraz geç olsa da ancak bakabildim...

VAKKO...

Uzunca bir süredir yatay hareket ediyormuş. Takas bakamadığım için alıyorlar mı? satıyorlar mı emin değilim? Fakat şu an her 2 yöne de gitmeye müsait bir yapısı var.

Lakin daha uzun vadeli bir pencereden bakınca henüz yeteri kadar düzeltme yapmamış da olabilir. Fakat %61.8 fibo geri alışını tamamlamış. Bundan önceki harekette %78.6 Fibo 'ya kadar düştüğü gözlemleniyor. İnşaAllah bu seviyelere kadar düşmek istemez.

Diğer göstergelere de baktığımız zaman:

- Sanki önce bir yukarı hareket yapacak gibi duruyor.

- Hareketin boyutu 3.44 - 3.49 seviyesi gibi olabilir. Bu seviye hem fibo seviyesi hem de Bollinger Üst Bandıdır...

- Eğer buradan bir geri dönüş başlarsa o zaman OBO görüntüsü gerçeklenmeye çalışılabilir.

- Şu anda ne olacağı belirsiz bir halde. Hareketin yönüne göre tedbir alıp, hareket etmek gerekiyor...

Benden bu kadar. Umarım kafandaki soruya cevap bulabilmişsindir?

Selamlar....

Aleyküm selam, analiz için teşekkürler abi. Farklı bakış açısıyla nasıl göründüğünü merak ettim. Analiziniz kıymetlidir benim için.

Saygılarımla...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Aleyküm selam, analiz için teşekkürler abi. Farklı bakış açısıyla nasıl göründüğünü merak ettim. Analiziniz kıymetlidir benim için.

Saygılarımla...
    Eyvallah, eksik olma...

Twitter de senin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum. Güzel çalışmalar yapıyorsun...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Eyvallah, eksik olma...

Twitter de senin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum. Güzel çalışmalar yapıyorsun...
    Eyvallah abi siz de eksik olmayın.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Hayırlı Haftalar...

Bol Kazançlar...

Yeni Eğitim Öğretim yılı tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize hayırlı olsun...

Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Şans ,kader,kısmet Cuma günü sisteme takılanlar. Batma riski içerir

JANTS ve MAALT tuttum, başarılar...

8. Hoş bulduk Güzel insanlar.

Sayfa 562/1078 İlkİlk ... 624625125525605615625635645726126621062 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •