Sayfa 564/1001 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Bir gün Arapça, Türkçe dua ediyoruz anlaşılmıyor biaz da İngilizce dua edeyim dedim, sanki o noktadan sonra işler değişti. Türk ve Arap iblisler ile İngiliz iblisler farklı algıya sahip olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir gün Arapça, Türkçe dua ediyoruz anlaşılmıyor biaz da İngilizce dua edeyim dedim, sanki o noktadan sona işler değişti. Türk ve Arap iblisler ile İngiliz iblisler farklı algıya sahip olabilir.
    martin luther incili latinceden almancaya çevirince avrupa köylüleri iktidar sahiplerinin tahtını başlarına geçirdi.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    martin luther incili latinceden almancaya çevirince avrupa köylüleri iktidar sahiplerinin tahtını başlarına geçirdi.
    Olabilir. Benim o şekilde bir iddiam yok, Mücadelenizi anlıyorum, Allah'dan çok bir şey gelmiyor bari siz benim ile uğreşmayın, sonra olay kişisele girer demek istedim zaten.

Atatürk de "Yoksa çok kelleler gider" demiş zamanında.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Adam ÇUVALA bakıyor, shorter çoksa yallah yukarı...

ama longer çoksa satış...

son zamanlarda olan bu...bu hafta 3 gündür her gün zarar var....Adam benim üzerime oynuyor.

eğer bu haftanın geri kalanında kallavi bir kar olmazsa moraller bozulur.
    Dün kasada biraz poz. kapatılmış, mühtemelen çuvala dolduramadığı için bugün aksiyon olmaz. Akşam bakalım kasaya yeni taze gıcır gıcır jeton atılmış mı yoksa poz kapatan olmuş mu diye
    Hamdım Piştim Yandım

5. Palagillerin kısa vadecileri yine satışta

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir gün Arapça, Türkçe dua ediyoruz anlaşılmıyor biaz da İngilizce dua edeyim dedim, sanki o noktadan sonra işler değişti. Türk ve Arap iblisler ile İngiliz iblisler farklı algıya sahip olabilir.
    Dünyada en az 7,102 dil olmasına rağmen insanların en fazla kullandığı dil sayısı 23 ile sınırlı.

https://onedio.com/haber/listede-tur...gileri-1002866

Dünyamızda 7.102 cıvarı farklı dil var.
    Biraz da bu dillerden dua etmekte fayda olabilir.

7. Harika'nın da üstünde bir sistem var (fevkaladenin fevkinin de fevkinde), onu da kabul ediyorum, çok torpil yok, bir şeyi çok istersen veriliyor ama çok ihtiyacın olan basit şeyler alınabiliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Biraz önce BBHT'de bir analist çıktı bu yıl borsa iyi olur dedi, tam bu yıl endeks yükselir diyordu, değiştirdi "bu yıl endeksde bazı şirketler çok yükselir" dedi.
    Nedense analistler genelde borsa dûşecek demiyorlar. Yukselişe inanıyorlar. Gerçi borsalarda kurulduğundan bu yana yükseliyor.

Sayfa 564/1001 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •