Sayfa 567/585 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577 ... SonSon
Arama sonucu : 4677 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. 5G frekans senkronizasyon teknolojisi uluslararası standart olacak’

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Dünyaya kazandırdığımız bir diğer yeni teknoloji olan uydu bağımsız 5G senkronizasyon çözümümüzün uluslararası standardizasyon süreçlerini tamamlamak üzereyiz." dedi.
    https://www.ekonomigazetesi.com/sirk...-olacak-49916/

2. [QUOTE=HAYMATLAS;6962854]Nedelerse etsinler.
    Böyle katakulli işler çevrildikçe tahtada isterse 10 dolar olsun.
    Güven yoksa iş bitmiştir.
    Cuma al, pazartesi bas. Bunların ebesi mi güzel acaba

3. Türk Telekom hatları Los Angeles'da imiş de bizim Haberimiz yokmuş

4. Günlük işlem adedi 45 milyon. Yine bunun 23 milyonu bankof ve ykredinin paslaşması. Spk bunların mallarına çökmeli. Açık açık manipilasyon yapıyorlar. İstedikleri gibi açığada mal satıyorlar. Bu şartlarda kimse bunların önünde duramaz.
    Bakanın açıklamasından iki ay geçti. Birkaç aya bu iş biter demişti. Artık iyice gına geldi beklemekten...

5. yani dikkatli bakınca kağıttaki sığlığı daha iyi görüyoruz.tahtacı zaten 23 milyon işlemi zaten açık açık kendi kurumlarından yapmış. kalan 22 milyonuda belki farklı kurumlardaki hesaplarından bir kısmını yapmıştır. zaten bakınca bazı kurumlar sadece günlük alsat yapıyor aldığını aynı gün satıyor.imtiyaz ve iyi bir bilanço gelene kadar topladığını toplar. sonra götürür 100 üzeri son sahiplerine çakar. bu benim beklentim.şimdi mal almayanlar 3-5-10 dolardan malları kapışırlar...sonrada yandım anam diye bağırıyorlar. şişe ,ereğli, ttkom vb pirimsiz kağıtlar dururken 30-40 -50 katına çıkmış hisseleri neden alıyorsunuz....sasa,hektaş,astor,reder diye kapışanları gördük zamanında....
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

6. Dün honkonk tan bir iyi aile çocuğu açığa satışla borsayı çökertmiş. Ceza yemiş. Bugün anıra anıra koysun sattıklarını yerine...

Senaryo Orhan Aksoy.. yıl 1973

Hale Soygazi , Tugay Toksöz, Tanju Gürsu, Muharrem Gürses, Kamran Usluer, Murat Tok

Film.. Vurun Kahpeye..

sanırım 2-3 gün daha vizyonda kalabilir...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Haftalık taramada pol pozisyonu almış... önemli bir sinyal olmakla birlikte, uçuyoruz kaçıyoruz şeklinde yorumlanmamalı..
    günlükler belirsizliğini koruyor.. ancak günlükte, güzel bir düzeltme ile harika bir tekniği olabilir... palanın topu nereye atacağı şimdilik kesinleşmedi..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 567/585 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •