Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Chp ye oy vermemek (yani millet ittifakına oy vermemek ) akp ye oy vermek demektir
    Tercih sizin
    SAygı duyuyorum
    öyle bir dünya yok, cehepe durduğu yerde bunu hak edemiyor,...

hak ederse alır, mesela diyorum Ümit Kocasakal diye, neyini beğenmiyoruz Ümit Hoca 'nın, içinden lider mi çıkaramıyor cehepe var bir sürü ağzına kadar adam dolu,...

çok şükür henüz akapeye oy vermedim, ama yakındır ha, cehepe aklını başına alsın
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    öyle bir dünya yok, cehepe durduğu yerde bunu hak edemiyor,...

hak ederse alır, mesela diyorum Ümit Kocasakal diye, neyini beğenmiyoruz Ümit Hoca 'nın, içinden lider mi çıkaramıyor cehepe var bir sürü ağzına kadar adam dolu,...

çok şükür henüz akapeye oy vermedim, ama yakındır ha, cehepe aklını başına alsın
    Konu ü kocasakal değil
    Beğeniyorum
    Ama bir partiye gönül vermiş inanmış biri kendi istediği aday başkan (ü kocasakal ) değil diye oy vermeyip ,diğer patinin dahada güçlenmesini istemez

Diğer partiyi beğeniyorsa buyursun versin onunu

Ama ben yıllardır o partiye sevdim ettim am o parti benim adayımı başkan etmediyse diğerine oy veririm haaa derse

Yorum yok

Yeni Zelanda'da Başbakan Jacinda Ardern, Cumartesi günü yemek için gittiği kafeye sosyal mesafe kuralları gereği kapasitenin dolu olması nedeniyle alınmadı.. şimdi camdan uzaklara bakıp aptallaşalım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Konu ü kocasakal değil
    Beğeniyorum
    Ama bir partiye gönül vermiş inanmış biri kendi istediği aday başkan (ü kocasakal ) değil diye oy vermeyip ,diğer patinin dahada güçlenmesini istemez
    partiye gönül vermiş inanmış bEN öyle biri değilim, takım tutar gibi parti tutmayı benden beklemeyin, ancak değer yargılarım soldadır, bu değişmez, dolaysı ile beni temsil eden ararım, edene de götürür oyumu veririm,
    şu an için çok şükür bu manada başımızı sokacak yerimiz var, polemik olmasın diye yazmıyorum, anlayan anlasın diyor ve kapatıyorum,

5. Ne oldu şimdi 2 tehlike vardı? 1-notumuzun düşürülmesi 2- Berat Albayrak kabinede olacak söylentisi. İkiside gerçekleşmedi. Yarın sabah 1400 üstü açar umarım. ]

6. sizi biraz gerçeğinize döndüreyim, konu şu bir sürü çizgi var biri yakalıyor,

hahahha haha

7.  Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Ne oldu şimdi 2 tehlike vardı? 1-notumuzun düşürülmesi 2- Berat Albayrak kabinede olacak söylentisi. İkiside gerçekleşmedi. Yarın sabah 1400 üstü açar umarım. ]
    Hala her türlü bilmediğmiz risk var
    Mesela möntrö ? Bide bu çıktı

Bugün olmazsa yarın
    Uzadıkça süründürmeye devam eder

8.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Hala her türlü bilmediğmiz risk var
    Mesela möntrö ? Bide bu çıktı

Bugün olmazsa yarın
    Uzadıkça süründürmeye devam eder
    asla ve kata kanal İstanbul'a karşıyım, doğaya bırakın kanalı çivi çakılsın istemiyorum

Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •