Sayfa 57/534 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Tospa doların işi bitti Allah 'ın izniyle.Reyiz bakalım ne çıkartcak şapkadan.Ama bu kadar konuşmaya da birşeyler çıkar sanırım.
    Tam yerine takıldı abi. Geçemez ise sırasıyla yükselen trendler belli.Oralara gelmeli. Geçerse zaten El Fatiha.

2.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Haftaya rallinin daha büyüğünü bekliyorum zira.Az gelsin diye bekliyorum ama onu bile vermeyecek belli ki.Şöyle 50 lere doğru bir salsa iyiydi.
    465 geçerse sen o zaman seyrelle derim. Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Tahvil. 6.5 tu ilk bu grafiği çizdiğimde. İlk yatayı kırarsa 25 hedef vermiştim. Yaklaştı zaten. Formasyon hedefi 45-46

4. yapacak bişi yok

5. 58 den geldi şükür.Kim verdiyse Allah razı olsun.Long, ralli ve para 3 sihirli kelimem artık.Elleşmeyecem de.Ekran başına bile geçmeyecem haftaya ki para kazanalım.

6. hocam acele ettın galıba 450 bı gelsinde alalım neyse senin adına hayırlı olsun

7. Abi siyaset işimiz değil, mevcut hükümete de desteğim hiç yok( bunu face hesabımdan muhakkak görmüşsündür) FAKAT çok karamsar bir tablo vermişsin.Bisti sıfırlayan sadece seçbul sanıyordum.Eritmişsin resmen bisti.

Bütçe açığına gelirsekyatırım yapılacaksa normal.Sen ev yatırırken bütçen açığa düşmez mi.Ekonomi iyi değil bunu hepimiz biliyoruz da yıkılmadık Mehmet abi.

8.  Alıntı Originally Posted by kemo Yazıyı Oku
    hocam acele ettın galıba 450 bı gelsinde alalım neyse senin adına hayırlı olsun
    yok abi orası hayal oldu artık.Bu saatten sonra oraya gelip nasıl yeniden yukarı çıkacak.Zira haftalık yukarıda kapanmalı benim senaryom gerçekse ve hafataya bilanço rallisi olmalı.

Sayfa 57/534 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •