Sayfa 57/1001 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Bist < 82.000

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hazine ve Maliye Bakanlığı : 31 Mart 2020 tarihine kadar verilmesi gereken yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme ve ödeme süreleri 30 Nisan 2020 gün sonuna kadar uzatıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
    Uzun adam şimdi ortamı yokluyor,ortam yatıştığında pat diye ortaya çıkar bu kriz bizim değil CORONANIN der,Dünyada krizde der,onun yüzünden der,dermi,aynen der,hani ekonomik tedbirler,hık,gık atın içeri diyeni,zaten hakimler ağzından çıkana bakıyor...İşin ekonomik boyutu çok daha kötü olacak,bakalım halkın üstüne ne gibi yükler getirecek,hükümet kanadı,yalakaları rahat,ama geri kalanların işi çok zor,üstelik hükümeti destekleyen tabanların ise durumu daha kötüye gidecek,çünkü bu ortamda daha onlara mama verilmeyecek.,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
    Sanırım borsadaki çoğu satışları patronlar yaptı fırsat bu diye,yoksa K.Y bu kadar satış yapamaz.

TCMB : 19 Mart 2020 tarihinde toplanması planlanan Para Politikası Kurulu, koronavirüsün olası ekonomik ve finansal etkilerini değerlendirmek üzere bugün toplandı

İran'da son 24 saatte yeni tip koronavirüs nedeniyle 135 kişi hayatını kaybetti, toplam can kaybı 988'e yükseldi.

Sayfa 57/1001 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •