Sayfa 57/137 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 449 - 456 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by progen Yazıyı Oku
    Aynı yerdemisin yolum arada düşüyor uğrarım.
    Selamlar...
    evet dostum aynı yerdeyim...ALLAH hastanelere düşürmesin ama düşecek olursan bizim hastanede seni görmek isterim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Malı bağladık, kızağa çektik, beklentileri devam ettiği sürece, finansalları da iyi geldiği sürece dursunlar. Geçen hafta üst üste 3 gün mal aldım şimdi satmaya kalksan ayrı dert
    Düzeltme tabi ki olabilir ama henüz yolun başında olduğumuzu düşünüyorum hele bir bilanço gelsin o zaman bakılır.

3.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Malı bağladık, kızağa çektik, beklentileri devam ettiği sürece, finansalları da iyi geldiği sürece dursunlar. Geçen hafta üst üste 3 gün mal aldım şimdi satmaya kalksan ayrı dert
    Düzeltme tabi ki olabilir ama henüz yolun başında olduğumuzu düşünüyorum hele bir bilanço gelsin o zaman bakılır.
    iyicene tavana alıştırmıştı....bazı arkadaşlar da sıkılmıştı bundan... biz henüz yolun başlarındayız..inşALLAH yolumuza sıkılmadan devam edeceğiz... rehavete kapılmadan ve sersenişlerde bulunmadan...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    iyicene tavana alıştırmıştı....bazı arkadaşlar da sıkılmıştı bundan... biz henüz yolun başlarındayız..inşALLAH yolumuza sıkılmadan devam edeceğiz... rehavete kapılmadan ve sersenişlerde bulunmadan...
    Şaka yapmaya gelmiyor abi

5.  Alıntı Originally Posted by Yyatırım Yazıyı Oku
    Şaka yapmaya gelmiyor abi
    her şakada bir ciddiyet varmış... en azından brlsm şakaya gelmiyor....

huyunu suyunu öğreniyoruz...inşALLAH bundan sonra daha dikkatli oluruz...

6. Anlık hacim 739 milyon, diğer enerji hisselerine bu anlamda da benzedik. İleriki günlerde milyar tl üstünde hacimlerle tavanlar görürüz inşallah.

7. Bilancomuz geldi. Hayirlisi olsun bakalim

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kar ve özkaynak artışımız çok güzel, çok beğendim. Fk 14.35’e pddd 7ye geriledi.
    Yola devam yolumuz uzun inşallah)

Sayfa 57/137 İlkİlk ... 747555657585967107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •