Sayfa 57/998 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 449 - 456 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ülkede bütün linkler kopmuş a.q..Bizanstan Avrupaya geçsen en güzel hayvanı 1500 Euroya alırsın...O hayvan bizde 4000 euro fiyattan kitlenmeye çalışılıyor...Lise mezununa 1500 USD maaş verirsen adamda benim başım kel mi der....

Kurbanlık satışları istenen düzeyde olmayınca, satıcılar indirim yaptı
    https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...c1edb569&ei=21
    Emekleyende Para olmayınca Kurbanlıklar satılamıyormuş

Kadirli'de Kurban Pazarında Durgunluk
    https://www.msn.com/tr-tr/video/popu...617c42db&ei=12

Kel Vehbi olmak lâzım bu parayı ödemek için, 7 gün yatılı olursa 437 bin gayme daha ilave edilecek.

Eskiden almancılar bile gönderirlerdi özel okula, şimdi 5 bin euro maaş alsan gönderemezsin.

En sağlamı Kartal imam hatip.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Cidden zıvanadan çıkmış memleket aylık 3.500 euro okul ücreti, Harvard kaç para AMK?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Kendim sordum baktım Harvard 34 bin dolar yatılı, aylık 1.000 dolar da harçlık kalıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bankadaki kasa açık mevzusu konuşulmuş.

Çömez mühendis iken , bir zamanlar borsamızın da önemli şirketlerinden biri olan Goldaş da kısa bir dönem çalışmışlığım vardı. Şirkete turnikelerden giriş çıkış yapıyorduk. Akşam oldu , turnikelerden geçip evimize gidecez , turnikeler otomatik kilitlenmiş. La ne oluyor diye soruşturunca , o gün fabrikada işlenen altından akşam olunca yarım kilo kadar açık oluşmus. Bu açık aydınlanana kadar turnikeler kilitli kaldı , kimse evine gidemedi. Gece 23,30 da iş çözüldü de evimize gidebilmiştik.
    Patronu Sedat bey diye kibar bi adamdı, ama tırışka bir şirketdi , hayret etmiştim , borsada işlem gören , altın işleyen bi fabrikada (Merter Keresteciler sitesine yakındı) çok profesyonel olmayan işler olurdu. Zaten bayağı bi süre sonra battı , şaşırmamıştım battığına

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Cidden zıvanadan çıkmış memleket aylık 3.500 euro okul ücreti, Harvard kaç para AMK?
    Bu durum ülkede gelir dağılımın ne kadar sıkıntılı olduğunu,bu ücreti ödemeye hazır ultra zenginlerin sayısınının arttığını ve nitelikli okul sayısının düştüğünü gösterir.
    Cehalet Mutluluktur..

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bakkalın kasa tutmazsa sahibi kendisi değilse, kasa denkleşmeden dükkan kapanmaz.

Bankadan bahsediyoruz, mahalle kasabından değil.
    Peki size bir soru . Şarküteri ve kasap reyonundan alışveriş yaptım geçen 6 yüz liralık etiketi okutmamıştı
    Bende farkına varmadım çünkü bu kadar tuttu demedi ödedim çıktım .

Sonra eksik olduğunu gördüm bu açık ben geri gitmesem hesabı kim verecek . Kasiyer kasap şarküteri mi sonuçta peynir ve et eksik.

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Emekleyende Para olmayınca Kurbanlıklar satılamıyormuş

Kadirli'de Kurban Pazarında Durgunluk
    https://www.msn.com/tr-tr/video/popu...617c42db&ei=12
    Galericiler yakında biz de kapatacağız diyolla

ula hatrım kalır patlamazsanız milleti yalan dolan ucuza arabasını alıp millete kaktırma derdinde çoğu.

Sayfa 57/998 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •