Sayfa 570/618 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580 ... SonSon
Arama sonucu : 4939 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Faiz aşağı çekilip dolar yukarı gittikçe, borsa da buna paralel olarak yükseliş başladı. Yabancı yatırımcı belki eskisi kadar borsada işlem yapmıyor olabilir ancak Pegasus gibi devamlılığı olan bazı önemli büyük şirketlere yabancının ilgisi hiç bitmedi ve bundan sonra da dolar bazında ucuz kalmasından kaynaklı olarak bu ilgi katlanarak artacaktır.
    Bist endeksin de yeni yıla 1950-2000 bantları arasında girebileceği ihtimali şimdiden konuşuluyor.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2. Bugün THY güzel tepki verdi ancak aynı tepkiyi pegi vermedi.. Belki Pegi daha önce THY den fazla primli olduğu için olabilir.. Bu arada 18 Kasım da İstanbul Antalya İstanbul yaptım. İnanın Pegasus ta tek bir koltuk boş yoktu.. Fiatlarda 420 tl gidiş 420 tl geliş olarak bilet fiatı ödedim..Diğer şehirlere giden arkadaşlarada soruyorum uçaklarda boş yer yok..full yolcu taşıyorlar..mümkün olsa ayaktada yolcu alacaklar )

Geçen hafta pegiden çıkmıştım bugün yine geldim ama daha önce bir THY üç pegi ise bugü tam tersi bir pegi üç THY aldım. Bakalım ekmek yiyebilecekmiyiz yine

4. Dolardaki bu yukselis pegasusu nasil etkiler, bilgisi olan var mi?

5. Bugün THY leri 18.65 cıvarında satıp 95.75 den pegasus larımı çoğalttım. Umarım iyi yapmışımdır.. Pegasus da bugün Bofa ve Ünlü nün satışı kağıdın primini engelledi. Bu arada HSBC pegasus un fiatını 117 tl ve önerisini al olarak revize etti..

6. Tavan yapmış kağıda bugün yazan yok. Demek ki ky baya dökülmüş.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

%50 iştirak payına sahip olduğumuz Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş. paylarının halka arzına ilişkin çalışmaların başlatılmasına karar verildiği 02.07.2021 tarihli özel durum açıklamamız ile duyurulmuştu. Halka arza ilişkin taslak izahname onayı için bugün Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde başvuru gerçekleştirilmiştir. Halka arz işlemleri ve pay izahnamesinin nihai hale gelmesi Sermaye Piyasası Kurulu onayına tabidir. Özel Durum Açıklaması Türkçe ve İngilizce hazırlanmış olup iki metin arasında herhangi bir çelişki olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Karın ağrısı buhmuş

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 570/618 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •