Sayfa 570/1001 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Yarın ki tahminleri alalım.
    Damadın bir daha piyasaya sürüleceğine ihtimal vermiyorum.

Bankaların temettü haftasına giriyoruz. Bankalardaki satış bittti mi?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sizi biraz gerçeğinize döndüreyim, konu şu bir sürü çizgi var biri yakalıyor,

hahahha haha

haftalık çok fena durmuş
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. Çok değil 3 gün sonra aylık kapanış yapacak

Saatlik seanslık vs her tür abidik gubidiklik yaparsın ama bak bakalım aylık grafiğe 2 aydır bağıra bağıra geliyordu

Korkunun korkusu yeter.
    Öldürmekten beterdir.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Var bir hayalimiz, Ekrem İmamoğlu başbakan, Mansur Yavaş cumhurbaşkanı ... sistem değişmezse Ekrem imamoğlu cumhurbaşkanlığında daha önde...Şimdi troller ikisini yarıştırmak istiyorlar ama Ekrem başkan bence bir adım önde... zaten onunla fazla uğraşmalarının sebebi de onu gerçek rakip olarak görmeleri...Şunu da belirteyim bir Ankaralı olarak Mansur Başkanı inanılmaz başarılı buluyorum ...
    CHP de ki asıl sorun da buralarda çıkacak zaten bu şahısların önünü tikarlar diye düşünüyorum Ekrem başkanı değil ama Mansur başkanı çok beğeniyorum tam devlet adamı olacak adam ama dediğim gibi bunların önünü keserler zaten belediye seçimleri ve genel seçimler göz önüne alındığında seçmen şahısa oy veriyor CHP ye değil burada sorgulanması gereken çok şeyler var ve bunlar sorguoanmadigi sürece benim görüşüm CHP için negatif

belediye başkanından bbaşbakan veya cumhurbaşkanı olmaz o yüzden ekrembaşkanıda mansur başkanıda bırakın bildikleri işi yapsınlar
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Yarın ki tahminleri alalım.
    Damadın bir daha piyasaya sürüleceğine ihtimal vermiyorum.

Bankaların temettü haftasına giriyoruz. Bankalardaki satış bittti mi?
    normalde,

usd için üstte çubuk boşluğu, endex için altta çubuk boşluğu, bunlar ilerleyende dolmalı derim,

ilaveten, BTC günlükte al da bu olumlu, EUR-USD ninde ala dönmesini beklemek gerekli garanti olsun diye bu henüz yok,

sistemlerde günlüklerde SAT tayız, ala dönene kadar mutlaka beklenmeli,

zamanda 60 haftalık bütünün 12 haftalık ikinci periyodundayız,

60 haftalık bütün short ama boğada hedefsel gerçekleşme 1813.9 için olmadı bu sıkıntı var,

12 haftalık periyod,

2 yatay, 6 düşüş, 4 yükseliş periyodunda,
    4.haftaya başlıyoruz bu 6 düşüşün 2.haftasına denk geliyor,
    birde kaç nisan unuttum Biden efendi aniden Tayyip efendiyi davet ediverdi, bu tür şeyler benim zamanın içindedir (22, 23 nisanmış), denk gelir hep,...

pc den baktım denk te geliyor,...

mantıken o saate kadar TR yi gererler diye düşünüyorum, grafların duruşuda bayaa bir anlamlı,

minörlerinize karışmam, alın satın bana ne, ancak macör taraf böyle
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8. Şu pudra şekerini burnundan çeken zat ve bunun gibileri çıkarı olmasa bu partilerin yanından bile geçmez. Milleti salak yerine koymaya bunlardan iyisi mi var. Belediye başkanlığı seçimlerinde hiçbirsey olmasa da birsey oldu diyip tekrar sayilinca neden bu kadar fark oldu. Öncekinde neden bu kadar fark yoktu. Yani anlaşılır isler değil demek ki bu sayım islerini gerçekten iyi takip etmek gerekiyor. Kanal İstanbul meselesini acaba kaç kişi istiyor...zor işler..

Sayfa 570/1001 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •