Mezarlıklarda yer kalmazsa n'olur sorusu bazan aklıma geliyor.
Paranın dini imanı olmaz, lafınıda bazan duyarız.
Kimse gömmez açıkta kalırsak kokarız, acaba yakarlar mı yer bulunmazsa
Hamdım Piştim Yandım
lahiyatçı Hüseyin Çevik:
“Hep kadınlara diyoruz, erkekler de çıplak geziyor. Erkekler şortla gezmesin.
dötü kollayın sıra bize geldi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
abka evrim öyle şak diye olmuyor işte..
tonla ara form var araştır sadece :-) bu fosiller öyle 1 2 bilim adamı fosil buldu efenim al sana evrim diye olmuyor
onu inceleyen tonlarca bilim insanı var. o bulunanları
hatta al yanına işin uzmanı kişileri .. sende incele kapalı kapı ardında falan değil.
bilim birbirini ezecek bilim insanları ile dolu.
dişleri ele almışsın.. bak hala 25 yaş dişin çıkıyor) çıkar çıkmazda çürüyor. çoğunda da zaten yanlış yerden çıkıyor bunun nedeni çene yapımızın git gide küçülmesi.
çünkü geçmişte daha çok et oburduk ve daha fazla dişlerimiz vardı. bu diş şuan işimize yaramıyor ama yinede çıkıyor neden çıkıyor ozaman ?
daha dün sordum tavuk uçmamasına rağmen neden kanatlı bi hayvan ?
yani evrim diyince sizin aklınıza gelen şu maymundan geldik. geldik ama maymun nereden geldi. onlardan tut dinazorlara kadar hepsi artık katologlandırılmış. yani darwin falan kalmadı ortada.
birde bu bilim insanları evrimi ispat etmek için yapmıyor bunu.
adamın işi bu hayvan davranışlarını inceleyen bilim dalı var bugün. bilim dalı diyorum bak.
bu adam örnek başlıyor sincapları incelemeye geçmişini inciğini cinğine kadar binlerce bilim insanı düşün. bunlar kimisi hayvan tarihi kimisi hayvan hareketlri kimisi bilmem ne. yani bunlar bunu inceledikçe ortaya çıkan şeyler.
kimse vay efendm evrimi ispat edelim diye bir niyeti yok bilim artık evrimi kabul edeli zten seneler oluyor
ama fosiller orda kaynaklar orda
çürüteceksende buyur hepsi orada al ekibini bu fosil çamurdan yapılmış de. sahte de belgele bunuda. kap nobeli))
hepsi orada
tonla tanriya inan bilim insanı var.. tonla.
bilimin inançla işi yok olamazda . zaten ilgilenmezde.
bu bilim insanlarının çoğu amerikada.. iyi amerika salak mı izin verip tonla fon ayırsın bilime.
hemde evrim var diyen bilime. niye abd vatandaşları hristiyan değil mi ?
bak ne güzel ilk zamanlar mesela çakmacılar çıktı..
çünkü o ara geçiş formlarının fosillei bulunamadı. çakma çıktı..
iyide bunun çakma olduğunu ispatlayan kimler abka ? yine bilim insanı.
sen ben sahte desek olmaz. ama al ekibini işinin uzmanı olduğunu belgele bu insanların. git incele şimdi çakma de bakalım)
diğer konu fosil.
bir fosil bulmak o kadar ama o kadar zor ki...
hele bütün bir fosil bulmak.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri