Sayfa 572/1002 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Viop XLVIII

Para kazanmaya bakın arkadaş.........Nasıl bir idolojik zehirlenme yaşıyorsanız....borsa neredeyse 4 x yaptı hala düştü düşecek.....diyenlere şaşırmamak elde değil....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Benzer görüntü Thyao'dada var. Kırılımın olduğu yöne endeksi de alıp götürecekler.
    levent abimle görüşüyordum bana söylediğini aktarayım ...

dostum KCHOL endeksin tansiyon aleti göstergesi gibidir der .

3. Bunların niyeti tekrar zirveyi yoklamak gibi görünüyor, istikrarlı bir şekilde düşüşte fiyakayı bozmuş ama gideri olan kağıtları normalleştiriyorlar zira... Çaktırmadan... Her an düşebilirim hissiyatı vere vere...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Herkes neyi bekliyor.''BES alışları bitti.O zaman satış gelir.''

İşte o olmaz.Bu düşünce unutulduğunda sert satış beklerim.

Dediğim gibi olmuş.YABANCI TAKASI yatay yukarı iken, Geçen hafta sert satış yapmış ki ,son 2 gün(geçen haftanın takası) sert düşmüş...bir de yarın bakalım..

Ha ..yabancı satsa da gider mi,gider...Ama risklidir..çünkü 2.80 dolara yakın satıp dolara geçmek....

5. Çimentolar yavaş yavaş Sasa, Hekst, Kontr, Smart vb. grubunun yerini almaya başlıyor.

Bazıları halen makul fk'larda (CIMSA) gibi. Ama çoğunluğunda anomali oluşuyor.

PPK faiz indirecekse, yarın akşam veya Perşembe uçup kaçanları patlatıp bankalara ve diğer BIST30 hisselerine geçiş yapabilirler..

XTUMY - XU100 makası iyice açıldı..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Mehmet Barlas: Seçimleri kasıma alarak zaman kazanacağını düşünen muhalefet hayal kırıklığına uğradı
    https://sputniknews.com.tr/20230221/1067314614.html

karakemal 6 masanın adayını düşüne dursun barlasta aynı kafada şu seçim bittiğinde bunlar gibi kalemşörleri merak edenler çok olur
    Karakemal ve Barlas ne kadar benziyorlar, düşünce yapıları, olaylara yaklaşımları çok benziyor:-))
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Sabah yazdik 5200 yi tutacaklar bugun. Ancak burayi tutan kagitlar sisti. Kagit degisimi yapabilirler ya da asagi 5000 e geri doneriz.

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Karakemal ve Barlas ne kadar benziyorlar, düşünce yapıları, olaylara yaklaşımları çok benziyor:-))
    Biraz hava alsın gelsin sorular sordum anlatacak ona göre sıkıntılı birşey yok ,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 572/1002 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •