o acc bir gün eksi getirirse buralar şenlenir bakalım -0,001 bile getirse veballerden bahsedenler kabullenip üst üste tte de olduğu gibi 8 10 mesaj atılacak mı merakla bekliyoruz.
o acc bir gün eksi getirirse buralar şenlenir bakalım -0,001 bile getirse veballerden bahsedenler kabullenip üst üste tte de olduğu gibi 8 10 mesaj atılacak mı merakla bekliyoruz.
ben de yeni gördüm bu durumu, dün bir miktar daha alış yapmıştım, yine böyle bir durum olursa bir günde %7-8 kayıp yaşanabilir demek ki, sonra telafi etmesi için aylar geçmesi gerekir, getirisi diğer borçlanmalara göre biraz daha iyi ama bunun için riske girmeye değer mi bilemedim şimdi.
Tcd dusundum.bende,portfoyde %10 su an tcd SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konuyu zaten uzatmamak adına cevap yazdım yoksa akşama kadar 30 mesaj yazardı şu kadar eksi yaptı görüyormusunuz diye.
Zaten bu arkadaşın geçmişi belli yaptığı yazdığı şeyler de belli gelir böyle sataşma olay yaratacak şeyler yazar burdan muhabbeti döndürür.
Diğer arkadaşı da yok canı sıkılıyor belliki.
Bu arkadaş diğeri gibi değildir dedim ama buda aynı cenahta.
Konumuza dönersek tte bu hareketi 2018 de yapmış tekrar aynısını yapabilir tarihçesini bakınca.
Ytd
Tpf ili ilgili bu forimda geriye giderseniz açıklamalar var.hatırladığım kadarıyla tpf nin içeriğinde bol miktarda özel sektör fonu bulundurması ve bu sektördeki firmaların batması veya ödeme zorluğuna girmesi nedeniyle bu şekilde bir iniş olmuş galiba
Benim full acc ve şu an portföyü bayağı artıda. Korkarım bugün de eksi yazacak. Azıcık risk alabilselerdi bu hafta fulleyecektik. Takasta parası kalmamış full tureve yatırmış %25. Bir taraftan kızıyor bir taraftan da en az benim kadar risk sevmediklerinden tutuyorum
Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.
teknoloji endeksinin sağlam düşmesine rağmen bist in artıda olması güzel bir gelişme gibi duruyor. olması gereken piyasa değerinin 20 katına çıkan hisseler vardı, böyle gitmeyeceği belliydi.
Yer İmleri