Hadi ISC nin kaşıntısı dünkü MSCI mevzusuydu, Garan senin kaşıntın ne arkadaş
Hadi ISC nin kaşıntısı dünkü MSCI mevzusuydu, Garan senin kaşıntın ne arkadaş
10 kesinbence
Pump it up oğlum
abd çökmek üzere.
ama sanki ordaki yükselişler iyice kanıksanmış gibi. kimse düşeceğine ihtimal vermiyor.
1-2 yazayım dedim jastan başka kimse bakmıyor.
izleyelim bakalım.
audentes Fortuna iuvat
ABD borsalarının şu ara çökmesi benim için mucize olur. O derece beklentim dışında. Bırakın çökmeyi, 34950 altına sarkması bile mucize olur bana göre.
Mart 2022 başından itibaren bu düşünceye katılırım ama öncesinde kesinlikle aynı düşüncede değilim.
Sn hayek,
Benim düşüncemde de çökme yok, bu yüzden büyük realizasyon kelimelerini kullanmaya çalışıyorum ve hedef olarak ta 28000-29000 aralığını düşünüyorum Mart 2022 de. Çökme deyince 20.000 altı endeks gelir aklıma.
Büyük realizasyon sonrasında ise 10-12 yıl sürecek büyük bir ralli beklentim var, 60 bin üzeri Dow gibi, EW sayımı gereği. Bunu ne sağlayacak şu anda pek bir fikrim yok, belki Biden'ın meşhur yeşil projesi olabilir, her yıl trilyonlarca dolarlık harcama gerektiren proje.
Faizler ciddi boyutta artmadığı sürece olmayacak bir şey değil. Hoş, faizler artsa bile bu iktidar devam ettiği sürece biraz gecikir ama yine oraya gider. Bu ülke üretim ekonomisine geçemediği sürece ki bu iktidar ve şu andaki toplum yapısı ile mümkün değil, bu sarmal devam eder gider, bırakın Arjantin'i, Venezuela olma yolunda sürükleniriz.
Yer İmleri