Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 574/1032 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sayın Trendhound sizinle daha önce de dolar üzerine epey tartışmıştık. Ben yine size katılmıyorum, dolar artık 5 lira veya altına gelmez. Bu sadece teknik bir konu değil, böyle bir hareket yapması ülkenin zararına olur ve MB'nin müdahalesi gerekir. Doların aşırı değerlenmesi nasıl ekonomiyi mahvettiyse bu kadar yüksek düşüş de yıkıcı etki yapar. Olan oldu bir kere. Birincisi Dolar düştü diye yapılan zamlar geri alınmaz, ikincisi reel sektör artık bu kadar volatiliteye dayanamaz, bu sadece trader'ların işine gelir. Dolar illa düşecekse de doğru yöntem doların düşmeden mevcut seviyede sabit tutulmasıdır, sekiz on ay buralarda kalsa zaten enflasyon nedeniyle %20 değer kaybetmiş gibi olur, bu doların doğrudan beş liraya düşmesinden çok daha iyi bir seçenek.

Bu arada yazdıklarımdan yüksek dolar istediğim anlaşılmasın, benim gelirim de varlığım da TL cinsinden, dolar keşke 3-4 liraya geri düşse, çok isterim.
    Yorumun son derece doğru.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sayın Trendhound sizinle daha önce de dolar üzerine epey tartışmıştık. Ben yine size katılmıyorum, dolar artık 5 lira veya altına gelmez. Bu sadece teknik bir konu değil, böyle bir hareket yapması ülkenin zararına olur ve MB'nin müdahalesi gerekir. Doların aşırı değerlenmesi nasıl ekonomiyi mahvettiyse bu kadar yüksek düşüş de yıkıcı etki yapar. Olan oldu bir kere. Birincisi Dolar düştü diye yapılan zamlar geri alınmaz, ikincisi reel sektör artık bu kadar volatiliteye dayanamaz, bu sadece trader'ların işine gelir. Dolar illa düşecekse de doğru yöntem doların düşmeden mevcut seviyede sabit tutulmasıdır, sekiz on ay buralarda kalsa zaten enflasyon nedeniyle %20 değer kaybetmiş gibi olur, bu doların doğrudan beş liraya düşmesinden çok daha iyi bir seçenek.

Bu arada yazdıklarımdan yüksek dolar istediğim anlaşılmasın, benim gelirim de varlığım da TL cinsinden, dolar keşke 3-4 liraya geri düşse, çok isterim.
    Katılıyorum abi.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Alınganlıkla ilgisi yok trendciğim...Bir oylama yaptı ve benim yazmamam yönünde oyunu kullandı, konsept felan dedi ve aynı zamanda başlığın sahibi...Şimdide kalkmış niye yazmıyorsun, küstün mü vs...Çocukça işler...Yazmış olmak için yazıyor...Hiç işim olmaz abi, kusura bakma...
    Katılırım ama katılmam birçok konuda yazdığınız yorumları zevkle okuyorum.Siteye girince ilk önce burda sizin gibi birkaç abimin yazdıklarına bakıyorum.Eskiden çok değerli yazarlar vardı burda hepsini bi şekilde kaçırdılar.
    666 nın aslinda mutlu olması lazım sizin gibi insanların burda yazdığı için.
    Ben oyumu yetkisizden yana kullanıyorum bu arada.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. Ilk eşleşme: 6,45 gap olmayacak anlaşılan

5. Pınar Süt iflas deyolla. Eti almış deyolla. Bizim bakkala mal getiren toptancının yalancısıyım

6.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Ilk eşleşme: 6,45 gap olmayacak anlaşılan
    Ufak bir gapla yola devam

Sn. pilavlı, dolar dolsa ne dolmasa ne zihniyetinde bir memleket yönetimi varken az bile zaten,

bir yaklaşımı da bu gerçek olan, izahlı ve hiç rakam cambazlığı vesaire yapmadan

sade güzel anlaşılır özetinize teşekkür ederiz..

Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Katılırım ama katılmam birçok konuda yazdığınız yorumları zevkle okuyorum.Siteye girince ilk önce burda sizin gibi birkaç abimin yazdıklarına bakıyorum.Eskiden çok değerli yazarlar vardı burda hepsini bi şekilde kaçırdılar.
    666 nın aslinda mutlu olması lazım sizin gibi insanların burda yazdığı için.
    Ben oyumu yetkisizden yana kullanıyorum bu arada.
    Dide, ortaligi karistirma.

Bu topik benim topigim degil, hissenetin ve Halk Bankasi ile ilgilenenlerin topigi. Topik ustunde herhangi bir hak iddiam olmadi, yonetime de kac kere yazdim basligi acani benden degistirmeleri icin.

Ben orda ufak bir espri yaptim. Su hakkimda yazilanlara bak. Yaziklar olsun.

Sayfa 574/1032 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •