Tımarhanelik tipler bile takmış halbuki...
https://tele1.com.tr/maskeli-tarikat-zikri-357273/
Tımarhanelik tipler bile takmış halbuki...
https://tele1.com.tr/maskeli-tarikat-zikri-357273/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Erdoğan: Vatandaşlarımıza döviz ve altın çağrısını yineliyorum.!!!!
Güncelleme: 29 Mart 2021 Pazartesi, 19:57
HABERLER
Erdoğan: Vatandaşlarımıza döviz ve altın çağrısını yineliyorum
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabineden çıkan kararlarla ilgili konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından alınan kararları açıklamak için kameraların karşısına geçti.
16:00'da başlayan kabine toplantısı yaklaşık 3,5 saat sürdü.
![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
bu doları artık durdurmak zor usta. %19 %20 faizlerin havada uçuştuğu yerde çatır çatır gidiyor yukarı. bizim milli takım da eskisi gibi basamıyor çünkü cephane tükendi. akşam piyasa kapanıyor yine yukarı gidiyor.
tarihi zirveye sadece 38 kuruş mesafedeyiz. %4,6 prim daha yapıp zirveyi alırsa büyük sıkıntı.
Altın ve Döviz çağrımı yineliyorum
Bu vesileyle vatandaşlarımıza ellerinde tuttukları altın ve dövizleri finans kuruluşlarına götürerek ekonomiye kazandırma çağrısını yineliyorum. Bundan rahatsız onlarlar var, ama "win-win" durumuyla bundan kazanç sağlanmasını istiyorum.
Ülkemizde felaket tellalları yine iş başındadır. Türkiye sağlam altyapısı, şoklara dayalı dinamik ekonomisiyle hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlemektedir. Ekonomimizi yatırım, istihdam, üretim ve ihracat temelinde yükseltiyoruz.
Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Daha önce de yazdım reisin bu ısrarı ters manyeldir.Acilen bankadan fizikiye geçin demektir.Kıdemli her türk vatandaşı bunu bilir de hala kararsızım,evde para tutmak da hırsıza davet resmen.Bu zamanda millet artık iyice köşeye sıkışmış,hırsızlıklar artmış.Hadi buyur işte .Neyse bunlar önemsiz işler sakın önlemleri gevşetmeyin,bu covid artık çığrından çıktı,işler iyice tatsızlaşacak,umarım bu üçüncü dalga son dalga olur.
Döviz sepeti zirve;
06.11.2020 ........... 9.366
29.03.2021 ........... 8.870
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri