GPG'ye ağırlık verdiğim için OBP düşük kaldı hisse fon satışları ve GPG'den gelen satışlarla onuda artırıyorum şimdilik. Çok hızlı değişim yapmıyorum genelde zamana yayıyorum alımlarımı.
Teşekkür ederim, peki performans açısından GPG-OBP hangisinden daha çok memnunsunuz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim, peki performans açısından GPG-OBP hangisinden daha çok memnunsunuz?
Beklentiyle alakalı mennuniyet Sn.Cannnnn. GPG'den beklentim %2.5 aylık hedefini tuttursun yeterli benim için. OBP daha yeni alıma başladım ve bu hafta oldu çoğu o yüzden karşılaştırma kısa dönemli olacak pek anlam ifade etmeyecek
Beklentiyle alakalı mennuniyet Sn.Cannnnn. GPG'den beklentim %2.5 aylık hedefini tuttursun yeterli benim için. OBP daha yeni alıma başladım ve bu hafta oldu çoğu o yüzden karşılaştırma kısa dönemli olacak pek anlam ifade etmeyecek
En azından T+1 olması bir avantaj OBP için. Teşekkürler.
Hisseden canınız yanmadı mı üstadım Hisse Portföyünden herhangi bir beklentim yok düşerse alıyorum yükselirse satıyorum daha önce söylemiştim neler olduğunu
Evet maalesef çok yandı ama yine de elim sürekli bazı hisselere gitmiyor değil. Özellikle Hektaş ve Şişe’yi çok beğeniyorum
Mustafa üstad ne diyorsun yurtdışı piyasalarda satışlar derinleşti her geçen dakika daha da artıyor yüzde 3 aştı
Yer İmleri