Sayfa 577/1009 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Geçmiş olsun,valla garip garip hastalıklar oluyor,klasik virüsler dışında yeni virusler de mi vardır nedir.Hastalık tabloları hep atipik.Yeni bir salgın da çıkaracaklar bile deniyor,umarım tevatürdür.Tekrardan geçmiş olsun.

Hepsinin cevabı var da sizin seviyeniz benim tartışma ekolume uymuyor.Siz ne bileyim biraz argoyu çok seviyorsunuz.Ben nefret ederim.Dakka bir biz sizle ayrışıyoruz.Allahın selameti başınıza olsun.Bu arada reis gidici ondan eminim.

Ha bir de hüdapar ı bir ay önce duymuş adamın eğitimi ile nasıl uğraşayım uzun iş.O yüzden argo yazmasanız da ben sizle tartışmam uğraşamam ,isteyen arkadaşlar gereken cevapları size verir.

Bu arada ilk cevabım sn decamercıon a diğer ikisi sn sağsalim e yanlış olmasın alıntılamadan yazdım karışmasın)))

Ha cahil ve ağzıbozuk diye yazdım aman ha bunlar hakaret veya argo değil saptama.Hüdapar ı iki ay önce duyan insana cahil demiyelim de ne diyelim.Ağzıbozuk kısmını da entry lerinizi okuyan forumdaşların değerlendirmelerine bırakıyorum.

6. Kadir gecesi diye edebimle durayım diyorum iyice kaşınıyor. Kardeşim sanane ister CHP ye ister HDP ister saadet ister deva ister gelecek partisine veririm sana ne. Tike sürülecek kadar aklın yok. MK buraya gelmişsin ahkam kesiyorsun. Yok Öcalan salınacakmiş lan oğlum o dediğin muz cumhuriyetinde olur şuana kadar muz cumhuriyetiydik. Ajan papazı nasıl saldıniz. Diktir git asabimi bozma.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun,valla garip garip hastalıklar oluyor,klasik virüsler dışında yeni virusler de mi vardır nedir.Hastalık tabloları hep atipik.Yeni bir salgın da çıkaracaklar bile deniyor,umarım tevatürdür.Tekrardan geçmiş olsun.
    Saolun, sıkıntı bizde aslında mevsim geçişleri çok tehlikeli, dikkat etmiyoruz.
    Another day in paradise

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kadir gecesi diye edebimle durayım diyorum iyice kaşınıyor. Kardeşim sanane ister CHP ye ister HDP ister saadet ister deva ister gelecek partisine veririm sana ne. Tike sürülecek kadar aklın yok. MK buraya gelmişsin ahkam kesiyorsun. Yok Öcalan salınacakmiş lan oğlum o dediğin muz cumhuriyetinde olur şuana kadar muz cumhuriyetiydik. Ajan papazı nasıl saldıniz. Diktir git asabimi bozma.
    Sen olayı yanlış anladın istesende istediğin partiye oy veremezsin s.ke s.ke Kemal Kılıçtaroğluna vereceksin başka şansın yok senin.. Seçeneğin yok güzel kardeşim...Şimdi sen diktir git asabımı bozma...

HDP'yle sevişirken dikkat edin bi tarafınıza kaçmasın...

Sayfa 577/1009 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •