hatta o okuyucunun dediği doğru değilse yaptığı çok kötü bir şey.
hatta o okuyucunun dediği doğru değilse yaptığı çok kötü bir şey.
Kesinlikle tamda anlatmak istediğim şeyi 1 cümle ile yazmışsıniz...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yazdıklarınız sadece dolar/döviz için değil lira için de geçerlidir. Yalnız bankadan para verilmiyor iddiasına inanmıyorum, bu çok ciddi bir durumdur, çok ağır güven kaybına neden olur piyasalar mahvolur, ülke batıyor demektir. O noktaya gelene kadar pek çok yapılacak iş vardır, örneğin faizleri biraz artırırsanız para çekme akınını kesersiniz, iyice artırırsanız aksine millet yatırmaya başlar vb.
Sn.Pilavlı ben asla böyle birşey demedim.. Olaylarıda buradaki insanlar yanlış anlayıp sinirlenebiliyorlar. Birkaç sayfa önce bir arkadaş link paylaşmış orada birisi Kamu Bankalarından yüklü bir döviz çekimi yapılamadığı 5000 USD kadar çekilme işleminde dahi bile TCMB antetli bir kağıda neden çektiğini filan beyan ediyormuş gibi bir yorum yapmış.. Yalan yorumda yapmış olabilir, orasını bilemem....
Bende gerçekte bu durumun anormal değil; bilakis normal bir durum olduğunu 10 mevduatın 9 unun piyasaya dağıtıldığını sadece 1 mevduatın MB sın da ne olur ne olmaz belki bir mudi vazgeçer parasını almak ister filan; bizde hemen verelim diye tutar..
Ama 10 mudinin 10 unu da aynı anda bankadan parasını almak isterse alamaz ki; bunun da normal bir durum olduğunu bu işin İngiltere de de ABD de bile aynı olduğunu belirttim...
Ancak bu tip işleri ufak bir kıvılcım ve yanlış yönlendirmeler ile dahi başlayabileceğini anlatmaya çalıştım.
O kadar.. Yanlış bir şey yazmak istemiyorum lakin Sn.Faruko ve Sn Bora sinirlendiler ...
http://www.albafx.com.tr/
keşke demolarına bakabilseydim ..
iddaları doğruysa süper bir uygulama...
Son günlerde başta kamu bankalarından olmak üzere 5.000 USD veya dengi üzeri nakit dövizi kolayca çekebilenler ve banka çalışanları yaşadıklarını, bildiklerini paylaşırsa sözkonusu yorumda gerçeklik payı olup olmadığı anlaşılır.
Yani size göre bu sıkıntının nedeni, "demek DTH sahiplerinden önemli bir oran dövizlerini almak için bankalara mı başvurmuşlar da ondandır" mı diyorsunuz?
Sizce böyle bir şey olabilir mi?
Garanti Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Faik Şahenk, 19 Eylül 2017 tarihi itibarıyla görevini Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Sözen'e devretti.
Ferit Şahenk'in Garanti bankası Yönetim Kurulu Başkanlığını devrettiği Süleyman Sözen, Kemal Kılıçdaroğlu gibi eski hesap uzmanı, meslekdaşımız, bizden kıdemli bir üstadımız...
Başarılar...
Yer İmleri