Sayfa 578/1000 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Seçim esas oğlan. Arada MB sürpriz yapmazsa esas oğlan olmaya devam edecek.
    TV deki İmamoğlu Yıldırım maçı da önemli.
    S 400 konusunda piyasa Trump Erdoğan buluşmasına kilitlenecek.
    S400 mutlaka alınacak. Sonrası pazarlığa tabi...
    Teknik ne diyor, bayramdaki hacimsiz düşüşle(c) düzeltme tamamlandı. Önemli olan bu düşüş c mi C mi?
    6.12 yi geçerse dolarese sarılın yatın...
    YAzıp çizdiklerim yatırım tavsiyesi olmayıp faldan öteye gidemez
    Bir şey sorabilir miyim ... büyük A'yı 3 mü saydınız, 5 mi?

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Ne diyeyim.
    Kim kazanırsa kazansın çözüm olmayacak artık.
    Piyasalarda toparlanma için başka şeyler gerekli.
    İki taraftan birinin kazanışı 6 ayda 1 yılda çiçekler açtırmayacak.

Şuan ekonomi yönetiminin en çok güvendiği cari fazla vererek bir şeyler yaparız olgusu.
    Bunu burada tartışsak sayfalar sürer.
    Bu sadece ona bagli bir sey degil. Oyle olsaydi hicbir iktidar erken secim karari almazdi

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu sadece ona bagli bir sey degil. Oyle olsaydi hicbir iktidar erken secim karari almazdi

Şuan TR'de erken seçimi yaptırabilecek tek şey ekonomik olarak sona gelmiş, yürütemeyecek durumda olmak. Kişisel görüşümdür.
    Umarım o günler görülmez.

[QUOTE=Purplee;3510519]Şuan TR'de erken seçimi yaptırabilecek tek şey ekonomik olarak sona gelmiş, yürütemeyecek durumda olmak. Kişisel görüşümdür.
    Umarım o günler görülmez.[/QUOTE]

Bence sen yukarida ki cumleyi kurarken cok icten soylemedin. Bu ulkenin kalkinmasi, normallesmesi icin bir sok gecirmesi gerektiginin hepimiz farkindayiz. Buyuk degisimler her zaman kotu seylerin ardindan gelir

Ekonomik kriz bence gereklidir, insanlarin bazi seyleri anlayabilmesi icin. Oyle yalan zenginliklerin bir sonu gelmeli artik. Asgari ucretli bir calisan cebinde 20 bin TL lik kredi karti tasimamali, ya da bir urunu 12 taksit ile almamali.

Avrupada herkese kredi karti vermezler, taksit yoktur, mesaj atip gel kredin hazir ne olur cek demezler.

*putin: Abd doları'nın rolü yeniden değerlendirimeli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*putin: Abd doları, abd'nin baskı aracı oluyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Imamoglu buyuk fark ile kazanirsa piyasalarin bunu Turkiye nin normallesmesi ve demokrasiye sahip cikmasi olarak gorecegini dusunuyorum ve yenilgi ne kadar agir olursa catlak sesler de o kadar artacaktir iktidarda ve tabi bu da yeni secim dedikodularini beraberinde getirecek.

Ekrem başkanın seçimi kazanacağına izin verileceğini düşünmek bile çok büyük iyi niyet gerektirir bu ülkede.
    Eğer ki anketlerde aşırı bir fark varsa seçim ertelenecek yada düşük bir fark varsa da 1 oyla bile Binali kazansa atı alan Üsküdarlı geçti denilecek ysk yıldırım hiziyla mazbatayı hazırlayacak hani bunların dışında ben bir seçenek göremiyorum çünkü İstanbul'u veremezler bu kadar basit. İstanbul'da dönen paralar öyle ufak tefek değil karşı tarafa verilebilecek bir güç değil İstanbul.
    Ha gitti hiçbiri olmadı Ekrem başkan kazandimi tekrar YSK tekrar seçim YSK gerekirse 10 kere iptal eder ipinde olmaz kimsenin bu ülkede.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Şuan TR'de erken seçimi yaptırabilecek tek şey ekonomik olarak sona gelmiş, yürütemeyecek durumda olmak. Kişisel görüşümdür.
    Umarım o günler görülmez.[/QUOTE]

Bence sen yukarida ki cumleyi kurarken cok icten soylemedin. Bu ulkenin kalkinmasi, normallesmesi icin bir sok gecirmesi gerektiginin hepimiz farkindayiz. Buyuk degisimler her zaman kotu seylerin ardindan gelir

Ekonomik kriz bence gereklidir, insanlarin bazi seyleri anlayabilmesi icin. Oyle yalan zenginliklerin bir sonu gelmeli artik. Asgari ucretli bir calisan cebinde 20 bin TL lik kredi karti tasimamali, ya da bir urunu 12 taksit ile almamali.

Avrupada herkese kredi karti vermezler, taksit yoktur, mesaj atip gel kredin hazir ne olur cek demezler.

Bu yazılanlara katılıyorum tek bir şey hariç.
    Değişim için kriz mecburiyet olmamalı.
    Hiçbir günahı olmayan insanlar birilerinin yanlış kararları yüzünden öyle bir durumda yıllarca acı çekecek.
    O sebeple umarım o günler görülmez.
    Benim arzuladığım en önemli şey liyakat.
    O tarikat bu cemaat bu akraba vesaire böyle yürümez yürütülemez işler özel sektörde de kamuda da.
    İş ehline verilmelidir.
    Adamın veya kadının dili, dini, ırkı önemli değil.
    İşi iyi yapan işin başında olsa, yozlaşma olmasa zaten şuan çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. keyifle, muhabbetle..

Sayfa 578/1000 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •