Sayfa 578/1002 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dolar artarsa borsa da artar dayu. Zarlar hileli dayu. Roket roket roket malesef dayu dikkat son saat 5900 üstü kapatırsa Allah korusun iblisin şakası yok.
    Gaz verme çağrı, seçim iptal olabilir ki olmasa bile bir sürü risk var ortada... Hadi riskleri geçtim, büyük zararlar var... Hadi onu da geçtim pala dediğin adamlar malı fonlara iteledi zirveden... Borsa nın son demleri, çakmak için çıkıyor, şortların üstüne oynuyor bence...

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    geçmiş olsun.. lakin doğru karar bence

piyasa hiç satış yiycekmiş gibi durmuyo
    Bankalar,holdingler,kuş,tüpraş hepsi primsiz. Önde koşanlar %2 düzeltse bile bist30 eksiye iniverir. Bugün geri kaldı Bist30 ama diğer kağıtlarda yükseliş genele yayıldı.

3. Kardemire vurun kardemire.

4.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Tam borsanın fazla gazını alma dönemi başlamıştı ki, borsa yatırımcısı bir defa daha kurtarıldı, 25 yıllık borsa sürecimde bu kadar borsa yatırımcısının lehine bir dönem görmedim...
    Borsaya sokulan büyük para kimin parasıysa artık... zarar etmesine izin verilmiyor olabilir mi?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Yine akşam riski almaz....kapanız zayıf olacak....kendini belli ediyor vadeli.....

6. Endeksi patlatacaklarmış gibi bir hava var...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kardemire vurun kardemire.
    İpin ucunu o tutuyor.
    Vursalar ona dağıtırlar biranda.

makas sıfırlanacak vadeli ile durum onu gösteriyor......

Sayfa 578/1002 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •