Sayfa 579/1023 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Vay amk dolar düşmüş. 3 dakikada nasıl vermişler. Helal reise kodumu oturtmuş. Doları 4.01 den beri kedi gibi izledik ya lan. Ben reisten şöyle yüzde yirmi akaryakıt zammı istiyorum. Millet şöyle bir rahatlasın.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,567
    [QUOTE=Sailor1979;2490897]Ali sen misin[/QUOTrahat olunbugün olanlardansonra ali buralara uğrayamaz

3. Bir zamanlar dolar 5 e giderken forumun 77 sayfasında yazmışım. Nerden nereye. Yaşlandık galiba

4. Amentümüz bundan sonra DışBorç/CariAçık günahdır olsun.

Çocuklarımıza torunlarımıza bunu miras bırakalım..

Bu suçu işleyen herkesi lanetleyelim...

Durumlar azıcık düzelince aynı suçu yine aynı iştahla işlemeyelim..

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    O kadar emin olmayın orası borsa kim kime korsa. Ben geçmişte İran- Irak savaşının patlak verdiği gün bu kenef çukurunda tepelerin görüldüğünü yaşamış biriyim.
    Bir kaç hissede tavan ya da güzel artışlar olabilir ama endeks TL düşüşüne dayanamaz.

Dolar ya da başka bir para birimi artmiyor.

TL düşüyor TL .

Dolar , avro,sterlin,frank,dinar, yuan,yen vs hepsi artıyor TL düştüğü için .

Abdülselam Özatak
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    bakalım hangi aptal gelip faiz artırdı da ne oldu bak arttı buraya geldi diyecek, saat tutmaya başladım öbür forumlara damlamaya başlamışlar.

beyinsiz herif o faiz buraya gelmeseydi şu anda usdnin 7-8-9 allah ne verdiyse olabileceğini bile algılayamıyor. daha da merak ettiğim bu herifler bu bilgisizlikle, cahillikle borsadan falan para kazanacaklarını mı umuyorlar?
    Siz ne diyorsunuz ya forumdaş, heriflere yandaş dötü ! kurtarmak için park mavera 3 beton sertifikalarını 42.5 Tl den düdüklediler aradan geçen 1.5 senede fiyat hep düşerek 33 lere geldi , adamlara bunu söylüyorsun sana küfrediyorlar, yedikleri kazığın doğru olduğunu savunuyorlar. Kısacası angut için he şey mübah .

7. 05.08.2018 Aydınlık gazetesi Mustafa Pamukoğlu' nun yazısından bir bölüm;

Dolar ne zaman yükselse Cumhurbaşkanı, yastık altı ve bankadaki dövizlerinizi ve altınlarınızı bozdurun, diye halka çağrı yapıyor.
    ...
    Cumhurbaşkanı ısrarla bu çağrıyı yaptığına göre dövize müdahalenin ön hazırlığının yapıldığını düşünmek gerek. “Rica ettim yapmadınız. Milli duruş ve direniş dedim beni dinlemediniz. Ekonomimiz kuşatma altında dedim vatandaş olarak bu savaş kazanmalıyız, dedim; yine harekete geçmediniz” gerekçesi ile döviz mevduatlarının belli bir kurdan TL’ye çevrilmesi, döviz hareketlerine bir sınırlama getirilmesi, dolarla ilgili işlemlerde yeni düzenlemeler getirilmesi mümkün gözükmektedir.

La ! forumda cırcır öterken Dolar da en yükseği kaçırdım. Hele bi deyin en yüksek kaçı gördü ?

Sayfa 579/1023 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •