Sayfa 579/1002 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

http://m.patronlardunyasi.com/haber/...erilmis/242326

Bayraklı'da yıkılan iki binaya çürük raporu verilmiş!
    Bayraklı’da depremle yıkılan Doğanlar ile Rızabey apartmanlarına ilçe belediyesinin 2012 ve 2018’de ‘çürük’ raporu verdiği ortaya çıktı.

Tüm sorumlular minibüsle toplayıp götürürsünde bu zihniyeti nasıl süpürürüz bilemiyorum.
    Aynı zihniyet bugün aç mı kalalım diyerek önlemeleri hiçe sayıp covidin yayılmasına hizmet eden zihniyet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Tospa,bir süredir sizi burada ve viop başlığında göremiyorduk,umarım iyisinizdir?
    Teşekkürler hocam iyiyiz çok şükür. Bir takım ailevi problemler yaşadım. Onları aştık derken kayınpederi kaybettik. Uzak kaldım biraz piyasalardan da.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam iyiyiz çok şükür. Bir takım ailevi problemler yaşadım. Onları aştık derken kayınpederi kaybettik. Uzak kaldım biraz piyasalardan da.
    Başınız sağolsun sn.tospa.

4.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Başınız sağolsun sn.tospa.
    Teşekkürler hocam. Sizler sağolun.

5. tospikcigim başın sagolsun ALLAH mekanını cennet eylesin

6. kuzu burhanda covid den .........

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Başınız sağ olsun,hayatın hengamesine kapılıp giderken bazen deprem gibi anlık felaketler,bazen değer verdiğimiz birinin kaybı ,planlı,düzenli ve güçlü görünen hayatlarımızı esasında pamuk ipliğine bağlı yaşadığımızı acı bir şekilde hatırlatıyor,Allah hepimize,sevdiklerimizle sağlıklı ve huzurlu yaşamayı nasip etsin.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Sonunda formasyon hedefine geldi. İki yıl sürdü. Gecikmenin faturası da 100-120 milyar dolar civarı.

Daha yukarısı olabilir mi?

Tşk

Sayfa 579/1002 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •