Sayfa 58/1012 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. selamun aleyküm arkdaşalar;
    Çekte İbraz Süreleri ile ilgili sorum olacak. Çek ibraz süresi çekin düzenlendiği tarihin ertesi günümü aynı günmü başlar?
    Çek tarihi :30.10.18

arkadaşlar sizden bilgi rica ediyorum.canım çok sıkkın.sebebıne geleyım. 2.93 malıyetlı 41.bın doları neden ben 6.70 den bozamadım.bozupta neden arı hesabına koyamadım şuan dolar 5.39..sizce doları bozdurup 3 aylık vadelıye mı koysam.? sızce en ıyı hangı banka şuan..burdan szıden aldıgım bılgılere göre vakıfbank saglam gibi....tesekkurler saygılar

Dolarda yanlis yapmayın.bekleyin.cok sabırsız siniz.

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    arkadaşlar sizden bilgi rica ediyorum.canım çok sıkkın.sebebıne geleyım. 2.93 malıyetlı 41.bın doları neden ben 6.70 den bozamadım.bozupta neden arı hesabına koyamadım şuan dolar 5.39..sizce doları bozdurup 3 aylık vadelıye mı koysam.? sızce en ıyı hangı banka şuan..burdan szıden aldıgım bılgılere göre vakıfbank saglam gibi....tesekkurler saygılar
    almış olduğun usd'ye dokunma derim çünkü ben 3,80 den 60k usd bozdurup faize yatırdığım da 7,50 leri pas geçtim,,,usd geldiği yeri unutmaz ki şuan usd alım için uygun bozdurmak için değil diye düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bir rivayete gore yabancilar turk bonolarini cok fena aciga satmislarmis ve panik halinde dolar vererek bu aciklarini kapatma derdindelermis.
    Bu nedenle faizler hizla geri geliyormus.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

[QUOTE=İsa Talayman;2816546]almış olduğun usd'ye dokunma derim çünkü ben 3,80 den 60k usd bozdurup faize yatırdığım da 7,50 leri pas geçtim,,,usd geldiği yeri unutmaz ki şuan usd alım için uygun bozdurmak için değil diye düşünüyorum.[/QUisa

isa bey elımde 540 k tl var.pekı bunu ne yapmamı onerırsınız?dolar mı alınmalı sızın dedıgınıze göre yoksa 3 veya 6 aylık mevduatamı konmalı.saygılar.tesekkurler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Sikma datli canini.
    Hakim bir tepeye cikmis oturuyorsun, kronik cari acik veren bir ulkede dolar hep cikar uzun vadede.
    Arada bir yataya gecer, arada bir cikis parlar, hizlanir sonra cok ciktik der, birazini geri verir ki herkes oyunda kalsin, birakip gitmesin.
    Ayrica su sozumu de unutma:
    "Uzun vadede hepsi biribirine yakinsar."
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir rivayete gore yabancilar turk bonolarini cok fena aciga satmislarmis ve panik halinde dolar vererek bu aciklarini kapatma derdindelermis.
    Bu nedenle faizler hizla geri geliyormus.
    Syg,
    Zaten bu oranlardan yabancının tahvillere girmesi pek mantıklı gelmiyordu hep bu işte bir iş var diyordum....

Sayfa 58/1012 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •